Végre sikerülhetett a baba?
Sziasztok
véleményeteket szeretném kikérni mert már beleőrülök a várakozásba...csütörtökön kellene nem megjönnie általában szabályosak 28 naposak a cilusaim, félidőben volt pár csepp vérzésem ami állítólag ovulációs vérzés lehetett, voltunk is együtt a férjemmel, hogy kihasználjuk az alkalmat, és most hétfőn reggel hánytam és egész nap émelyegtem (biztos vagyok benne hogy nem gyomorrontás miatt) azt hallottam beágyazódás járhat hányingerrel, azóta csak néha szédülök, és tompa alhasi enyhe fájdalmat érzek mintha meg akarna jönni, de addig még 6 napom van,szerintetek remménykedhetek?
dejóóóóóó :-) gratulálok!Boldog baba várást :D és sok egészséget mindkettőtöknek!
Remélem magamnak is örülhetek majd a hétvégén, bár éjjel azt álmodtam hogy 2 tesztem is pozitív lett, úgyhogy a valóságban most biztos nem lesz így, ha már ezt álmodtam :( de azért reménykedek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!