Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Végre sikerülhetett a baba?

Végre sikerülhetett a baba?

Figyelt kérdés

Sziasztok

véleményeteket szeretném kikérni mert már beleőrülök a várakozásba...csütörtökön kellene nem megjönnie általában szabályosak 28 naposak a cilusaim, félidőben volt pár csepp vérzésem ami állítólag ovulációs vérzés lehetett, voltunk is együtt a férjemmel, hogy kihasználjuk az alkalmat, és most hétfőn reggel hánytam és egész nap émelyegtem (biztos vagyok benne hogy nem gyomorrontás miatt) azt hallottam beágyazódás járhat hányingerrel, azóta csak néha szédülök, és tompa alhasi enyhe fájdalmat érzek mintha meg akarna jönni, de addig még 6 napom van,szerintetek remménykedhetek?

2013. júl. 5. 12:29
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
nekem már a kimaradtmensi előtt hányingerem volt,rosszul voltam.Már 1 éves a kisfiam :)
2013. júl. 5. 12:31
 2/25 anonim ***** válasza:
Én éreztem a beágyazódást az aktustól számított 10. napon. Szúrkált a pocim... és utána olyan szaglásom lett mint egy vadászkutyának. És utána szépen lassan előkerült minden tünet. Teszteltem vagy 6-ot... de a nagyon halványból szép erős csíkocskák lettek. :)
2013. júl. 5. 12:35
 3/25 A kérdező kommentje:
hétfőn este nekem is nagyon szúrt a hasam, szinte csak összegörnyedve volt jó, bal oldalt szúrt lent, késő délutántól, aztán másnap reggelre elmúlt, remélem ez is annak a jele volt...sok embernél tünet a mellfeszülés, mellbimbó érzékenysége, én ezt nem érzem attól még van esélyem, hogy most sikerült?
2013. júl. 5. 13:05
 4/25 A kérdező kommentje:
jah és azt elfelejtettem, hogy a hasszurka előtt 10 nappal pont együtt voltunk, és a jól emlékszem aznap volt az ovus pecsételő, halványrózsaszínes vérzésem...nagyon izgulok :), mindenképp sírás lesz a vége jövőhéten, de remélem örömömben és nem bánatomban
2013. júl. 5. 13:08
 5/25 anonim ***** válasza:
Írd majd meg mi lett. Nálam csak az 5. hét körül kezdett érzékenyedni a mellem, azonbelül is csak a mellbimbóm érzékeny. Mióta szedem a magneb6ot azóta meg nem fáj a hasam, szóval köszönöm semmit nem érzek. :)
2013. júl. 5. 13:10
 6/25 A kérdező kommentje:
akkor jó, talán nem kell aggódnom amiért még nincs mellfeszülés...mindenképp megírom mi lett a vége, csütörökö kéne megjönnie (vagyis NEM megjönnie), ki akarom bírni hogy addig a napig ne teszteljek remélem sikerül :)
2013. júl. 5. 13:15
 7/25 anonim ***** válasza:
Én nem bírtam ki...de az UH-t se. Arra is elmentem a héten egy fizetősre inkább. És tök jó volt látni, ahogy bent ficánkol. Pedig a türelem igen fontos lenne még nekem is. :D
2013. júl. 5. 13:21
 8/25 A kérdező kommentje:
hát igeeen, az olyan jó érzés lehet, és amikor először hallani lehet a szívhangját, vagy amikor elsőként kezd el rugdosni a pocakban... <3 ahj remélem most nem kell csalódnom, mindennél jobban vágyom erre a kis csodára...
2013. júl. 5. 13:35
 9/25 anonim ***** válasza:

Biztos ott lesz a kis csodád. :)

Én már a 6. héten láttam pulzálni a kis "bogyót". Most hét kedden meg már hallottuk verni is 158-al a kis szívét. :)

2013. júl. 5. 13:39
 10/25 A kérdező kommentje:
:)
2013. júl. 5. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!