Amennyiben aug.14-15. -én lévő aktusból sikerülhetett a baba, tesztelhetek már?
Figyelt kérdés
Érezhetek már valami tünetet esetleg?2012. aug. 29. 07:20
2/30 A kérdező kommentje:
Másodikára nem várom,neked van valami tüneted?
2012. aug. 29. 07:37
3/30 anonim válasza:
Egyáltalán nem görcsölök, pedig mindig szoktam...ez fura...
4/30 A kérdező kommentje:
Drukkolok neked!!!
2012. aug. 29. 07:40
5/30 anonim válasza:
Szia! Szerintem akkor tesztelj, ha már kimaradt a mensid. Mert terhes vagy, és még negatívat mutat csalódott leszel.
Nagyon drukkolok neked! Én szombatra nem vártam, de max tegnapig meg kellett volna jönnie, és még semmi. :)
6/30 anonim válasza:
Köszönöm, én is Neked:)
És Neked tünet? Mióta próbálkoztok? Hány évesek vagytok?
7/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Én 30 vagyok párom 35 éves.Ez a 8.próbálkozós hónap.És nektek?Tünetem annyi,hogy pár napja barnás-véres nyákot vettem észre egész keveset ami még sosem volt.
2012. aug. 29. 07:46
8/30 A kérdező kommentje:
Kedves 5.válaszoló!Miért nem tesztelsz már?
2012. aug. 29. 07:47
9/30 anonim válasza:
Én 23, párom 22 :P
Nekünk ez az 5. hónap...
Szedtek valamit?
Mi előző hónapban kezdtük el az e-vitamint, meg multivitaminokat :)
10/30 anonim válasza:
5-ös vagyok! :)
Nekem annyi, hogy nagyon feszülnek a melleim, de ez mensi előtt is szokott, Mondjuk az egy kicsit fura volt, hogy a mellbimbóm lett először nagyon érzékeny. :) Illetve nem görcsölök, pedig szoktam, mielőtt megjön.
Én 23 vagyok, párom 35. Első próbálkozós hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!