Sikerülhetett a baba?
10 napja voltam együtt a barátommal,ma reggel teszteltem de negatív lett.
lehet belőle még pozitív?
múlt hónapban késett,39 napra jött meg,előtte 28-ra.mikor lehetett peteérésem?júni 28-án jött meg.
csak így görbe nélkül annyit tudok mondani hogy 10 nap nem elég mert lehet nem érzékeny tesztet vettél az nem mutatja ki.
lehet hogy nem egyből termékenyültél meg és akkor még lehet hogy csak 8 nap telt el.
peteérést görbe nélkül lehetetlen így megmondani de a 39 napos ciklus elég hosszú.
Szv. lehet még pozitív 3-4 nap múlva is tesztelj.
még nagyon kotrai tsztelni, ha optimák lsi esete nézünk,a akkor 12-én volt peteérésed és 26-án kellene megjönnie.
Várj a jövő hét végéig, ha addig nem jön meg tesztelj.
Én csak 10 napos késésnél teszteltem
köszi a válaszokat.
Lily-vel teszteltem,várok és majd csinálok még egyet.
reménykedem:)
Igen szerintem is kicsit korai volt a tesztelés.Egy érzékenyebb teszt pl. a Clearblue már a nemvárt előtt 4 nappal is mutathat (kb.50%-ban biztos) pozitív eredményt, ha valóban babát vársz.Igaz ez a dm-ben 2000Ft, szóval nem túl olcsó.Vagy várj egy pár napot,és ha addig nem jön meg,akkor próbáld meg egy olcsóbb,nem ennyire érzékeny teszttel.
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!