Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Végre sikerülhetett a baba?

Végre sikerülhetett a baba?

Figyelt kérdés

Sziasztok

véleményeteket szeretném kikérni mert már beleőrülök a várakozásba...csütörtökön kellene nem megjönnie általában szabályosak 28 naposak a cilusaim, félidőben volt pár csepp vérzésem ami állítólag ovulációs vérzés lehetett, voltunk is együtt a férjemmel, hogy kihasználjuk az alkalmat, és most hétfőn reggel hánytam és egész nap émelyegtem (biztos vagyok benne hogy nem gyomorrontás miatt) azt hallottam beágyazódás járhat hányingerrel, azóta csak néha szédülök, és tompa alhasi enyhe fájdalmat érzek mintha meg akarna jönni, de addig még 6 napom van,szerintetek remménykedhetek?

2013. júl. 5. 12:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
szia! én semmi ilyesmit nem éreztem de hátha neked babát jelez :) igazából még én se vagyok biztos hogy babám van de már 3 napja késik :))) a mellem fáj meg a hasam alja de nem egész nap csak pár percig és enyhén ,meg ami ilyenkor szokásos hasmenésem sincs :) se pattanás :) ma egy kicsit jobban megemeltem magam és jobban megfájdult a hasam ami azóta is tart de már mintha múlna remélem nem lesz semmi baja a babának ha van,hétfőn tesztelek :) te mikor szeretnél?
2013. júl. 5. 16:11
 12/25 A kérdező kommentje:
3 nap késés már nagyon jó jel :) majd írd meg mi lett, drukkolok neked hogy pozitívat tesztelj!!!csütörtökre nem várom, csak aznap, vagy másnap szeretnék tesztelni ha nem jön meg, és persze ha kibírom addig :)
2013. júl. 5. 20:07
 13/25 anonim ***** válasza:
11-es vagyok reménykedjük a legjobban :) lehet holnap én már tesztelek és megírom :)
2013. júl. 5. 20:20
 14/25 anonim ***** válasza:
:)
2013. júl. 5. 22:33
 15/25 A kérdező kommentje:
:-) drukkolok! :-)
2013. júl. 6. 08:44
 16/25 anonim ***** válasza:
kedves kérdező csak nem teszteltem ma mert tegnap görcsöltem és azt hittem meg fog jönni :/ de aztán csak nem :) de el is múlt már mostanra a görcsök :) holnap 100% hogy tesztelek :) te hogy vagy?
2013. júl. 6. 10:07
 17/25 A kérdező kommentje:
húúú, de jó türelmes vagy :) az enyhe görcsök is lehetnek biztató jelek, állítólag ha valaki teherbe esett még érezheti a "mindjárt megjön" érzést...reménykedjünk, hogy nálad is ez van, és nem fog megjönni!én kicsit el vagyok keseredve, mert azóta semmi tünetem, azon kívül, hogy néha, lever a víz és nagyon kívánós vagyok...de a mensi előtt is kívánós szoktam lenni, szal most nem tudom, hogy baba miatt lehetek kívánós, vagy mert 6nap múlva megjön :/ kikészít ez a tudatlanság...
2013. júl. 6. 11:23
 18/25 anonim ***** válasza:
én is ugyanígy voltam :) de még én se vagyok most biztos benne hogy nekem baba lenne :( elbizonytalanít ez a has fájás :/ mégis néha felülkerekedik az hogy igen most sikerült :)
2013. júl. 6. 13:12
 19/25 A kérdező kommentje:
A remény hal meg utoljára!holnap tesztelj, legalább megnyugszol, én is tesztelnék mááár, csak még korai lenne nekem :(
2013. júl. 6. 14:18
 20/25 anonim ***** válasza:
kitartás kedves kérdező :) én is csak azért nem teszteltem eddig mert már elegem van a negatív tesztekből :( remélem holnap jó hírekkel szolgálok neked és magamnak is :) hátha tudod neked ez által egy kis erőt is kitartást adni :)
2013. júl. 6. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!