Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csináljak? (16/L) Péntek...

Mit csináljak? (16/L) Péntek este lefeküdtem egy fiúval, és nem védekeztünk, de nem ment el bennem.

Figyelt kérdés

Mégis elszeretnék menni nőgyógyászhoz feliratni esemény utánit,de csak szülővel mehetek,de neki biztos h nem mondom el,mer kb kivágna itthonról...

várni nem szeretnék arra,hogy a teszt már kimutassa,mert akkor már nem tudom visza csinálni,és ha terhes vagyok,olyankor már csak elvetethetném...

2013. júl. 2. 08:29
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

"ezzel a dologgal csak azt érik el,hogy nem mernek elmenni a 18év alattiak,és több tini terhesség lesz."

Ne legyél már ennyire idióta! Épp arról van szó, hogy egy csomó tini még felelőtlenebbül dugna, mert csak el kell menni egy tabiért, ha baj van! Én eddig nem ítélkeztem feletted, de ekkora ökörséget ne írj már, kérlek!

2013. júl. 2. 09:32
 32/37 A kérdező kommentje:
jó,igazatok van
2013. júl. 2. 09:40
 33/37 anonim ***** válasza:
46%
A kérdező igazat mond,van már 5 napos tabletta is,igaz nem túl régóta alkalmazzák.A lényege az,hogy úgy hat,hogy a megtermékenyített petesejtet megakadályozza abban hogy beágyazódjon a méhbe.
2013. júl. 2. 09:52
 34/37 A kérdező kommentje:
:))
2013. júl. 2. 09:53
 35/37 anonim ***** válasza:

"A kérdező igazat mond,van már 5 napos tabletta is,igaz nem túl régóta alkalmazzák.A lényege az,hogy úgy hat,hogy a megtermékenyített petesejtet megakadályozza abban hogy beágyazódjon a méhbe."

Köszönjük, Emese! :D

2013. júl. 2. 10:14
 36/37 anonim ***** válasza:

Van 5 napos tabletta már régóta, sőt asszem az aktust követő 2-4 hétben már injekcióval is meg tudják szakítani a terhességet, de az már vetélés.

Sajnálom, hogy édesanyáddal nem vagy olyan kapcsolatban hogy elmond neki. Nálunk nagyon régen kiszakadt az óvszer, másnap reggel elmondtam a szüleimnek és apukámmal mentem orvoshoz. Sokat segített abban, hogy ne nézzenek discoriba**nak..

2013. júl. 2. 15:16
 37/37 A kérdező kommentje:
:)) hát igen. Nem vagyok rosszba anyával,csak ő nem ilyen... Ezt a témát soha nem értené meg . Még a 20éves nővéremnek se :S
2013. júl. 3. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!