Miért kell oltai a kérdezőt?Nem azt kérte hogy ítélkezetek felette,hanem tanácsot kért...szánalmas.Kb a válaszok fele arról szól,mekkora ribi...hol ott nem ez volt a kérdés.
2013. júl. 2. 09:13
22/37 anonim válasza:
2 féle van. Az egyik rohadt drága és alig hat az utolsó napokon, a másik meg 18 év alatt ingyenes, és az utolsó napon is 95%-osan hatékony. Legalább is így volt eddig. De, hogy melyiket kapod, azt nem tudom.
2013. júl. 2. 09:14
23/37 A kérdező kommentje:
és az ingyenest is gyógyszertárból kell venni,vagy a nőgyógyásznál kapok?
2013. júl. 2. 09:15
24/37 anonim válasza:
Azt nem tudom. De rosszul írtam. A 95%-os hatású a drága, és a gagyibb az ingyenes. De most megnéztem, már nem is árulják a rosszabbikat. Ez meg már csak 7ezer körül van, ha ezt kapod. EllaOne a neve, és gyógyszertárban adják ki.
2013. júl. 2. 09:20
25/37 anonim válasza:
Mindenképp a gyógyszertárból kapod, de a nőgyógyász írja fel.
2013. júl. 2. 09:21
26/37 anonim válasza:
Mond el anyukádnak,mond neki hogy:anya gyere velem ha nem akarsz nagymama lenni...!
Gyereket nagyon könnyű csinálni,felnevelni annál nehezebb.
Egyébként miért engedted,hogy úgy berakja,hogy előtte nem húzott gumit?Ez nagyon nagy felelőtlenség.
2013. júl. 2. 09:21
27/37 A kérdező kommentje:
oké,köszi:) megpróbálok szülő nélkül elmenni.. ezzel a dologgal csak azt érik el,hogy nem mernek elmenni a 18év alattiak,és több tini terhesség lesz.
2013. júl. 2. 09:22
28/37 anonim válasza:
Én kérdeztem, mikor jött meg legutóbb. Ha jún. 13. akkor nagy az esélye, hogy pont peteéresd van. Én ugyan nem tudok arról, hogy 5 napon belüli tabletta létezne, de ha neked valóban ORVOS (és nem barátnő) mondta, akkor akár lehet lehet is. Ne húzd az időt, szólj anyukádnak, hogy baj van, és menjetek, mert ez még mindig kisebb baj, mintha 3 hét múlva terhességgel kell elé állnod, amit valóban csak elvetetni lehet. Lehet, hogy mérges lesz, de közel sem annyira, mintha terhes leszel.
2013. júl. 2. 09:28
29/37 A kérdező kommentje:
igen,orvos mondta tényleg. 120órás létezik már:) még ma elmegyek..
2013. júl. 2. 09:30
30/37 anonim válasza:
Hidd el, nem az a cél, hogy minél több tini terhes legyen. Azért kell a szülő, mert ez nem veszélytelen cucc, hiába tűnik úgy, hogy "csak" lenyeled és kész. Ez nem C vitamin, amit be lehet kapni bármikor.
És nagyon helyes, hogy nem lehet csak úgy hozzájutni, mert akkor a sok tini ezt használná fogamzásgátlónak és szépen tönkretenné magát a lórugásnyi hormonnal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!