Mit csináljak? (16/L) Péntek este lefeküdtem egy fiúval, és nem védekeztünk, de nem ment el bennem.
Mégis elszeretnék menni nőgyógyászhoz feliratni esemény utánit,de csak szülővel mehetek,de neki biztos h nem mondom el,mer kb kivágna itthonról...
várni nem szeretnék arra,hogy a teszt már kimutassa,mert akkor már nem tudom visza csinálni,és ha terhes vagyok,olyankor már csak elvetethetném...
De te hova akarsz menni esemény utániért kedden?? Ha pénteken csináltátok már késő.
Egyébként honnan szedi mindenki ezt a baromságot hogy szülővel kell menni? Nem kell szülő hozzá!
"de van amit 5 napon belül kell bevennem,szóval holnapig"
Legjobb tudomásom szerint nincs ilyen, ráadásul amúgy is ajánlott minél előbb. A tablettát most már felejtsd el. Szerintem kicsit az esélye, hogy terhes vagy, de tanuld meg a leckét: ha nem a segged gondolkozik helyetted, akkor nem kerülsz ilyen kellemetlen helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!