Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lindynette20 fogamzásgátlót szedem. Az orvos azt mondta hogy ha megjön az 5. napom vegyem be az elsőt. Kedden este lefeküdtem a barátommal úgy hogy nem védekeztünk, aznap már bevettem az 5. tabit. Lehet-e baj?
Figyelt kérdés
2009. jan. 1. 23:36
1/7 anonim válasza:
persze hogy lehet baj, mar miert ne lenne??Tudsz olvasni??? Rajta van, hogy ha menzesz elso napjatol szeded, 7 nap, ha az 5.tol, akkor pedig 1 egesz honap kell a vedettseg kialakulasaig. Vagy miert nem kerdezted meg az orvosodat, hogy mikortol ved???? Ha ahhoz nagy lany vagy, hogy tablettat szedj, utana is kene jarni, hogy hogyan mukodik.
2/7 anonim válasza:
Akármikor veszed be az elsőt, akkor is ajánlott egy hónapot, egy levelet megvárni!
3/7 anonim válasza:
A tájékoztatóban leírják, mikortól vagy védett. Utána kéne olvasnod. Ott rejlik a válasz.
5/7 anonim válasza:
Mindenki olyan okos... Nem, nincs leírva a tájékoztatóban! Amúgy szerintem még nem védett, az én dokim két hetet mondott, ha az első naptól szeded.
6/7 anonim válasza:
De most eleve: a doki sem tudja, hogy mikortól kell elkezdeni szedni, mert a tájékoztatójában az van, hogy a tabletta szedését a mensi első napján kezdje! Nincs benne, hogy az 5.-en is elkezdheti! Ennyit az orvosokról!!!
Kérdezőnek: igen lehet baj belőle, mivel az 5. napon kezdted, 1 levél beszedése után leszel védett!
7/7 anonim válasza:
De ott a válasz a tájékoztatóban: Akkor lennél védett, ha a mensi 1. napján kezded szedni, de mivel te az 5.-en kezdted, így nem voltál védett. 1 hónapot kellett volna várnod!
Szerintem sürgősen válts dokit, ha ennyire félreinformált!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!