Miket lehet sportolni várandósan?
Sziasztok!
Néhány kérdés!
14 hetesen veszítettem el a terhességem május 6.án volt műtét és 16.án újra műtét mert mindenem begyulladt. Mostmár kezdődhet a projekt clostit ismét beszedtem, 12. napon vagyok.
Doki szerint lehet már kezdeni a próbálkozást, ne emésszem magam sokáig az elveszített terhességen mert egy egészséges baba hoz megnyugvást. Igaza van.
Csak hogy Én pm és ir beteg vagyok és napi szinten sportolnom kell. A gyógyszereket nem szedem mert nekem a sport diéta rendben tudja tartani mind a kettőt. 127 kilóról indultam decemberben.
Én napi 1 órát ellipszis trénerezek+ comb fenék kar hát súlyzós edzés+ fél óra szauna.
Meg ha ráveszem magam akkor itthon fekvőtámasz hasprés kitörések...
Mi az ami ebből maradhat?
A szauna a börőm miatt nagyon jó (na meg a lelkemnek is)... Gondolom a szauna bérletem az kuka utca..
Ki mit csinált a terhessége előtt és alatt? A kismama videók nekem elsőre nagyon lájtosnak tünnek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!