Lehet sportolni? Megfoganhat a baba?
Köszi a választ!
Tudom, hogy túlaggódom, csak szeretnék biztosra menni! Nem tudom, hogy R.R. pl az első pár héten felfüggesztette-e a mozgást? Előfordulhat-e, hogy még a kezdeti stádiumban (amikor még nem is tudok a terhességről) a rázkódás árt, pl olvastam olyat is, h nem lehet szexelni sem talán a 10. hétig.
Kedves Kérdező..tényleg túl aggódod....A terhesség nem betegség, hanem állapot!Ha megfogan a baba, és minden ok, akkor ha fejtetőre állsz sem megy el..Ha mégis megtörténik, annak nem a mozgás és a jó szex az oka!
Ha már most így aggódsz, mi lesz ha terhes leszel? Nem mozdulsz meg 9 hónapig?:o
Én dolgoztam is,cipeltem 10 kilós dolgokat,nem is gondoltam h terhes vagyok.Azóta 4 éves és egészséges a kisfiam...aki sportol,és egészséges,hamarabb összejön neki a baba,mint egy eltunyult kövérnek.
Első voltam.
Szia! En is nagy sportolos voltam, heti 6-7x jartam edzeni. Aerobic, step, tanc, kangoo es minden mas:) amikor terveztuk mar a babat, peteeres elott csinaltam mindent, jartam amire jol esett, de a peteerestol a mensiig kihagytam az ugralassal, razkodassal jaro sportokat:)
Pl csak erositeses aerobicra jartam, amiben csak hasizom, guggolgatas, comb-fenekerosites van. Aztan ha megjott, akkor megint amire jolesett:) es a 3. ilyen honapban megfogant a babank. A pozi teszt ota semmilyen edzesen nem voltam. Az orvosom azt tanacsolta, hogy a 12. Hetig inkabb pihenjek, utana tornazhatok ujra:) 16 hetes vagyok, a 13. het ota minden nap tornazom a rubint reka legy bombajo kismama cimu dvd-re:) nagyon jol esik :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!