IR-es vagyok, nem rég tudtam meg. Ha nem kell (ene) fogynom, akkor is tanácsos sportolni?
Figyelt kérdés
A Merckformint szedem,betartom a diétát, de túl sokat nem szeretnék fogyni. Sportoljak azért? Vagy ez inkább a túlsúlyos PCO és IR- ben szenvedőknek fontosabb?2012. szept. 26. 08:30
1/5 anonim válasza:
Szia! Én is PCO-s vagyok, és heti 3 óra sportolást bevezettem, 2 hete tudtam meg, azóta tudta a diétát is tartom, 2 kiló ment le, pedig én sem szeretnék fogyni.
2/5 anonim válasza:
Igen, a sport mindenképp kell, mert javítja magát az inzulinérzékenységet.
Az elsőnek: ha fogysz, akkor emeld a ch adagot. Ki kell tapasztalni, mi az a mennyiség, ami mellett tudod tartani a súlyodat. Nem tudom, most mennyit eszel, de akinek nem kell fogyni, annak 180-200-220 g simán mehet, egyénenként változik, kinek mi jön be súlytartásra.
3/5 anonim válasza:
Ezen az oldalon túlsúlyos és kifejezetten sovány nők is tartják a diétát és írnak a tapasztalataikról, érdekes, hasznos olvasmány:
www.azendietam.hu
4/5 anonim válasza:
igen, mindenképp tanácsos, 40 perc intenzív mozgás a következő 24 órában erősen javítja az inzulinérzékenységet, ez nem azon múlik hogy valaki sovány-e vagy kövér.
5/5 anonim válasza:
A sport nem a fogyás miatt kell, hanem mert segíti a cukor anyagcserét. Akinek nem kell fogyni annak magas ch adagot kell ennie, de a sport kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!