Ha valaki magasabb vércukorral sikerül teherbe esnie akkor tényleg tanácsos megszakítani a terhességet?
Figyelt kérdés
Nekem azt mondta dietetikus,hogy meg kell várni míg 6 alá nem megy a vércukrom.Nekem valahogy megállt 7,4-él az éhgyomri.Azt mondták nem szabad véletlenül teherbe esni de olyan nincs ,hogy 100-os biztonság főleg,hogy tablettát sem merek szedni pontosan e miatt.2012. szept. 20. 14:24
1/4 A kérdező kommentje:
Nektek van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?Esetleg ismertetek olyat aki ebbe benne volt?
2012. szept. 20. 14:27
2/4 anonim válasza:
Én eleve cukros vagyok! Ilyen hülyeséget még nem hallottam hogy meg kellene szakítani. Számtalan cukros nőnek van gyereke. Nekem 11.8 a terhelt. Mégis terhes lettem.
Nem vagy te PCOS? Mert ezt kezelni kell merckforminnal, különben vetélés lehet belőle ha sikerül teherbe esned!
Szóval ez egy orbitális baromság!
:)
3/4 anonim válasza:
Cukorbetegek is vállalhatnak babát megfelelő ellátás mellett.
A dietetikusok meg kb. a védőnő kategóriába esnek (tisztelet a kivételnek!)
Diabetológus orvoshoz menj, tőle kérdezd meg, mi a tennivaló!
Nyilván diétáznod kell majd, ha babád lesz (vagy már előtte is), de hogy ezért kéne elvetetni??
4/4 anonim válasza:
Megszakítani nem kell, de nagyon szigorú diétát tartani igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!