Kismamák! Ki mit kíván várandósan, és milyen nemű gyermeke lesz?
Figyelt kérdés
Egyfolytában sósat ennék,a csokinak pedig az illatát sem bírom.2011. aug. 25. 18:11
1/10 anonim válasza:
Én mindíg édeset kívántam,mégis fiam lett.Krémes sütiket ettem állandóan.És ami a vége felé az abszolút favorit volt az a lekváros kenyér sonkával.
2/10 anonim válasza:
naponta két egész kígyóubit megettem.fiam lett
3/10 anonim válasza:
Én hagymát-hagymával ,de sajnos nem tudtam meg lány vagy fiú lett volna...
4/10 anonim válasza:
Én akármennyi édességet megtudtam volna enni.Egy tábla csoki meg se kottyant.Kislányom lett.
5/10 anonim válasza:
Sós és kisfiú. Lányom is van sajnos arra már nem emlékszem pedig ilyen kérdéseknél jól jönne. .)
6/10 anonim válasza:
Vegyesen, de a fiammal főleg az édeset kívántam, míg most lányt várunk, na vele a savanyú a mindenem!
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!19:10-es,nagyon sajnálom!:(
2011. aug. 25. 20:57
8/10 anonim válasza:
Mindkét terhességem alatt csokit ettem csokival. Meg is lett az eredménye. :( Egyik kisfiú, másik kislány.
9/10 anonim válasza:
elöször füszeteset csipöset aztàn édeset kislàny :)
10/10 anonim válasza:
fűszeres kajákat, kígyóuborkát, csemegeuborkát, és sok sósat, fiam lett, most pedig a másodiknál rengeteg sós paradicsomot és kígyóuborkát, kovászos uborkát és pár hét múlva kiderül fiú vagy lány:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!