Cerelmem kérdése:
Az lehet hogy teherbeesés közben vagy utna fáj a petefészkem? ,
Figyelt kérdés
nekem az a problémám hogy néha nagyon fáj a hasam alja de a doki nem talált semmit se méhen kivülit se a petefészkem ben sem talált semmit de a tesztek pozitivek most mit csinálja most csütörtökön kell visza mennem ebben a honnapban nem volt meg honnap közepén szokot meg jönni de nem jöt meg mülthét pénteken voltam kérem segitsenek vmi tanácsak köszönöm elöre is :)2013. jún. 25. 20:29
1/2 anonim válasza:
Eléggé zavaros a te szituációd, de nekem nagyon fájt a petefészkem mikor összejött a baba, a nem várt előtt 1 héttel kezdődött kb. Aztán elmúlt az elmaradt havi után kb 1 héttel.
2/2 A kérdező kommentje:
köszike akkor szerinted nekem is el fog mulni??
2013. jún. 26. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!