Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Tegnap a tablettám 7. szemét nem tudtam bevenni.Aznap este együtt voltunk mert nem gondoltuk hogy úgy alakul az este hogy nem tudok hazamenni...Az előbb jutott eszembe hogy kimaradt egy szem,így már kb 18órával el vagyok maradva..most mi legyen?2013. jún. 24. 13:48
2/2 anonim válasza:
Nehogy bevegyel esemeny utanit!
Kerdesedre a valasz: Nem lehetsz terhes.1 szem kihagyasatol meg nem szunik meg a vedettseg.Ha 2 szemet hagysz ki,akkor kell alkalmazni kiegeszito vedekezest,de akkor is minimalis a teherbeeses eselye.
A fog.gatlo megakadalyozza a petereerest ( es a pletykakkal ellentetben orgazmus hatasara nem lehet spontan pe-d) es tobb nap amig egy petesejt megerek,szoval nincs mert aggodnod.
Nekem tobbszor volt,h kihagytam 1-1 tablettat,majdnem minden honapban elofordult es soha nem lettem terhes,beszeltem dokival is es mondta,h 1 tabletta meg nem okoz bajt,ha kimarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!