Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes hogyha pont...

Lehetek terhes hogyha pont mikor kellett megjött?

Figyelt kérdés

A párommal kb. másfél hónapja lefeküdtünk

ő állítólag "matt" nem lehet gyereke több kivizsgáláson is volt és papírjai is vannak de nem láttam

de tudom,hogy nemhazudott

szóval mikor lefeküdtünk a gumi valahogy lecsúszott (mert akármi is van gumi nélkül n mertem volna bevállalni)

nekem napra pontosan megjött

vettem tesztet hogy mi van ha még is de nem mertem még megcsinálni

szerintetek terhes vagyok ?

2013. jún. 19. 23:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen
2013. jún. 20. 00:00
 2/6 A kérdező kommentje:

nagyon megnyugodtam

15vagyok

2013. jún. 20. 00:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, de előfordulhat, kicsi rá az esély.

A tesztet csináld meg, mielőtt kifutsz az időből, ne halogasd tovább.

2013. jún. 20. 00:36
 4/6 reszelo válasza:

Ez még 15 évestől is brutál eszementség. Hogy lehetsz ekkora ostoba? Szüleid nem világosítottak fel rendesen azt látom...

ha te 15 évesen olyan emberrel fekszel le, akinek papírja van arról, hogy nem képes teherbe ejteni egy lányt, akkor

1 - hívd a rendőrséget, mert pedofillal van dolgod.

2 - továbbá apakomplexusod van, apádat szoktasd le a piáról és légy vele többet

3 - simán átvághat a papírral, hiszen ilyenről az ember nem hord papírt, ha meg megmutatja, akkor nem akar gumit húzni

4 - nem mondom, hogy tanulj inkább, mert a kurv@k is tudnak jól keresni, csak fogak nélkül élik le az életüket úgy, hogy torokrákban halnak meg a sok Listerine-től...

Őszintén remélem, hogy segített a válaszom...

2013. jún. 20. 02:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo,

Elsosorban szerintem a kerdes kamu. Ha megsem az akkor a valaszom az, hogy ki van szarva meg a terhesseg gyanuja is. Mivel azt mondtad, hogy a parod (ami 15 evesen tul korai) akkor nyilvan nem egy Klubban futottatok ossze es nem ismeretlenul fekudtel vele ossze, igy nyilvan valamenyire megbizol benne. Mivel ovszert is hasznaltatok es amugy sem lehet gyereke plusz neked is normalisan megjott (pedig ilyen korban meg nem szokott teljesen normalis lenni a menstruacio) igy a terhesseg minimalis eselyet is ki lehet zarni. A tul korai szexualis elet elesen egyaltalan nem. Nem vagyok sem az edesanyad sem a baratod igy nem is mondom, hogy mit kezdj az eleteddel, de ha egy jo tanacsot elfogadsz egy idegentol akkor azt tanacsolom, hogy meg ne ugrodj fejest a mely vizbe. Mindennek eljon az ideje, ahogyan cseresznyet sem eszel a farol februarban (Tudok, sapka-sal nelkul :P). Komolyra forditva a szot, sok sikert a tanulmanyaidhoz es mielott odaadnad a tested valakinek gyozodj meg rola, hogy a meltosagod nem adod oda vele egyutt. Boldog es gondmentes tinedzserkort kivanok!

2013. jún. 20. 07:48
 6/6 A kérdező kommentje:

meg csináltam a tesztet ami negatív lett..

24-én napra pontosan megjött viszont tegnap óta nagyon viszket a mellbimbóm

az mitől lehet ?

2013. jún. 27. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!