Tenyleg terhes lehetek?
Ma reggel, 2 nappal a nemvart elott jol lathato halvany pozit teszteltem:)
abaiztos nem csal a teszt? Tuti hogy megismetlem meg 2 nap mulva is, de mar olyan kivancsi vagyok, hogy tenyleg lehetseges??? Par honapja probalkozunk, es annyira varjuk mar......
Ovu utan mellbimbo fajdalmam volt, talan most enyhult egy kicsit...Es tegnap szedultem, de gondoltam biztos a faradtsag...
Irjatok ha tudtok! Koszi!
Szep napot:)
Szia!
Igen,lehetséges hogy már most kimutatja! nekem is a nem várt előtt 3 nappal már kimutatta, most 11 hónapos a Kicsim!
De mivel halvány, azért csinálj mindenképp még egy tesztet 2 nap múlva! Szurkolok Nektek, majd írd meg,hogy mi lett a teszt eredménye. :)
Szép napot!
Én a nemvárt napján teszteltem szépen látható, de azért még halvány kétcsíkosat :) Ez egy pénteki nap volt. Szerdán már erősebb volt a tesztcsík a kontrollcsíknál :)
Hajrá!
Szia!
Én hétfőn teszteltem,akkor halvány volt, szerdán már jóval erősebb!!! Örülök nagyon! Szorítok érted is!
Koszonom a valaszokat:)
Majd meg jelentkezem az eredmennyel:)
Ma, a nem vart napjan reggel is ugyanolyan pozit teszteltem:)
Remelem, tuti baba...
Ma 6.napja, hogy kesik es eros pozi:):):)
El sem hiszem!!! Koszonom hogy drukkoltatok nekem:)
Dokinal meg nem voltam, varok meg hogy lasson is valamit az uh-on. Szerintetek mikor menjek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!