Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? Világosítsatok...

Terhes lehetek? Világosítsatok fel, hogy miért kérdezik ezt egy nap 20 x? Unatkoznak, vagy tényleg ennyire internetfüggők?

Figyelt kérdés
Aki meg eljut odáig, hogy tesztet csináljon, az felrakja az egyértelműen negatív v. Pozitív tesztet, hogy most akkor mi van? Teszt mellett van betegtájékoztató! Tényleg érdekel, hogy mi visz rá embereket, hogy ilyen hipotetikusnak is nevezhető kérdésekre várjon bíztató válaszokat!

2013. jún. 12. 12:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincsen igazi emberi kapcsolatuk. Nincs egy "legjobb barátnő" akit azonnal fel tudnak hívni, és megbeszélni vele.

Hasonlóan idegesítő számomra a "Tippelnétek nekem?" képek-kérdések. A nemet nem lehet megmondani has forma alapján, a kor pedig alkatfüggő, mindenkinél más.

2013. jún. 12. 12:53
 2/15 anonim ***** válasza:
37%
Már ne haragudj,de ez az a kategória szerintem arra van,hogy aki nem biztos valamiben az tájékozódni tudjon! Igen,lehethogy idegesítő,sőt biztos, de ha Téged nem érdekel mégis minek jársz ide és minek olvasod? 22/L
2013. jún. 12. 13:04
 3/15 Disi ***** válasza:
Biztod igaza lehet az elsőnek, nincs kivel megbeszélniük. Engem még az idegesít nagyon, ha úgy írnak hogy minden mondat végén felkiáltójel van pont helyett. Olyan rossz olvasni, mintha folyamatosan kiabálna valaki. Nem értem. Ezzel akar hangsúlyt adni a mondandójának. A képes kérdést viszont abszolút nem érte. Nem mindegy ki mit mond? Ezt csak unalomból csinálhatják.
2013. jún. 12. 13:04
 4/15 anonim ***** válasza:
Na, meg a "Neked tetszik az ilyen-olyan név?" Nem mindegy? A lényeg, hogy a szülőknek tetszen.
2013. jún. 12. 13:05
 5/15 A kérdező kommentje:

Kedves 2-es válaszoló! Pont arra világítottam rá, hogy így nem tud tájékozódni! Erre való a terhességi teszt és az orvos! Még olyat nem olvastam, hogy az ilyen kérdésekre egyöntetű válasz jött volna.

Tehát maximum még jobban elbizonytalanodnak.

2013. jún. 12. 13:08
 6/15 anonim ***** válasza:

Biztos nagyon vágynak már egy babára.:)

A negatív tesztes képeket amúgy én sem értem, attól még nem lesz rajta két csík ha 20-an megnézik. De hát türelmetlenek, babát szeretnének... Tudom milyen ez, de én nem írnék ki ilyen kérdést.

2013. jún. 12. 13:17
 7/15 anonim ***** válasza:

De nekik ettől jobb lesz a lelki békéjük,akkor miért ne tehetnének fel ilyen kérdéseket?Mondjuk azt már én is tapasztaltam,hogy pl. ilyen kérdésekre több válasz jön,mint pl. a normálisabb kérdésekre, hogy milyen terhesvitamint lenne érdemes szedni,milyenek a tapasztalatok...mi 1.hónapja próbálkozunk ,én ilyeneket szoktam kérdezni,mégse kapok rá értelmes választ :/ De ettől függetlenül én nem ítélem el ezeket a kérdéseket sem,melyeket Te igen...Viszon volt olyan amitől a szőr is felállt a hátamon :) Pl. 3hónapja nem szexeltem 2x megis jött azóta,van xy negatív tesztem lehetek terhes? :D Nálam ez verte ki a biztosítékot :P

2. válaszoló voltam..

2013. jún. 12. 13:20
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én azt bírom, amikor nem is tesztel és úgy kérdezi, még a mensije se késik. Ha meg mondják, h vegyen tesztet, akkor felháborodik.
2013. jún. 12. 13:24
 9/15 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon idegesítő a solog! Raknak fel képet is a tesztről,szerintem ha negatív ha pozitív akkor is világosan lehet látni! Akkor írják a tüneteket meg a suletlenségeket,ahelyett hogy elmennének orvoshoz,vagy vennének egy tesztet! De a teszt sem jó,mert van aki azt írja,hogy ,,csak jövőhéten tudok tesztet venni!"! A legolcsóbb teszt kb. 300 Ft és az is kimutatja!! Elhiszem,hogy senkinek nincs pénze,de az orvos ingyen van tudtommal,meg akkor védekezzenek!! Nincs ultrahangos szemünk! Ez bem annak szól,aki babát akar,hanem annak aki felelőtlenül sz*xel és utána itt hisztizik,meg rinyál gyk-n!!
2013. jún. 12. 13:30
 10/15 anonim ***** válasza:
Passz!de ezt en is unom...
2013. jún. 12. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!