Terhes lehetek? Világosítsatok fel, hogy miért kérdezik ezt egy nap 20 x? Unatkoznak, vagy tényleg ennyire internetfüggők?
Szerintem nincsen igazi emberi kapcsolatuk. Nincs egy "legjobb barátnő" akit azonnal fel tudnak hívni, és megbeszélni vele.
Hasonlóan idegesítő számomra a "Tippelnétek nekem?" képek-kérdések. A nemet nem lehet megmondani has forma alapján, a kor pedig alkatfüggő, mindenkinél más.
Kedves 2-es válaszoló! Pont arra világítottam rá, hogy így nem tud tájékozódni! Erre való a terhességi teszt és az orvos! Még olyat nem olvastam, hogy az ilyen kérdésekre egyöntetű válasz jött volna.
Tehát maximum még jobban elbizonytalanodnak.
Biztos nagyon vágynak már egy babára.:)
A negatív tesztes képeket amúgy én sem értem, attól még nem lesz rajta két csík ha 20-an megnézik. De hát türelmetlenek, babát szeretnének... Tudom milyen ez, de én nem írnék ki ilyen kérdést.
De nekik ettől jobb lesz a lelki békéjük,akkor miért ne tehetnének fel ilyen kérdéseket?Mondjuk azt már én is tapasztaltam,hogy pl. ilyen kérdésekre több válasz jön,mint pl. a normálisabb kérdésekre, hogy milyen terhesvitamint lenne érdemes szedni,milyenek a tapasztalatok...mi 1.hónapja próbálkozunk ,én ilyeneket szoktam kérdezni,mégse kapok rá értelmes választ :/ De ettől függetlenül én nem ítélem el ezeket a kérdéseket sem,melyeket Te igen...Viszon volt olyan amitől a szőr is felállt a hátamon :) Pl. 3hónapja nem szexeltem 2x megis jött azóta,van xy negatív tesztem lehetek terhes? :D Nálam ez verte ki a biztosítékot :P
2. válaszoló voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!