Világosítsatok fel légyszi BCG oltás!? Kislányom hegnegatív!
Ugyebár nem oltják újra.
Mit jelent az, hogy nem jelent meg a piros folt? Világosítsatok fel, nem értem!
Hívtam a tüdőgondozót, és ott annyit mondtak, hogy ne hagyjam, hogy a földet túrja és mossunk sűrűn kezet. Ez röhej!
Köszönöm!
6 hós kislány aggódó anyukája
Az en kislanyom 4honapos. Semmi nem latszik neki.
Doktorno nekem is azt mondta hogy ne aggodjak uj oltoanyag van es nem jelent semmit ha nem latszik..
Nem is tudtam, hogy új oltóanyag van!
Az én kisfiamnak még megismételték az oltást 8 hónaposan, mikor nem pirosodott be az első (ez két éve volt).
Szia!
Tavaly nyár óta van az új oltóanyag. A lányomat (most 8,5 hós) már ezzel oltották. Ennél nem oltanak újra. Nekünk sem fakadt ki (sokáig azt hittem, hogy meg se kaptuk). Semmi nem látszott. Mikor rákérdeztem egyszer a dokinál, ő mondta, hogy új oltóanyag van, és már nem jellemző a hegesedés/kifakadás. Amúgy megkereste az injekció helyét, és mondta, hogy rendben van.
Esetleg a következő tanácsadáson kérdezz rá te is, hogy nézzék meg (orvos, védőnő), hogy a megnyugodj.
Köszönöm a válaszokat, picit megnyugodtam.
Korábban már nézte a dokinő, tapogatta, azt mondta, hogy ő érez valamit. Hát, én nem...
Holnap megyünk úgyis hozzá, rákérdezek megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!