Terhes lehetek? Világosítsatok fel, hogy miért kérdezik ezt egy nap 20 x? Unatkoznak, vagy tényleg ennyire internetfüggők?
Raktam fel képet, mert nagyon vágyunk a babára. De ilyenkor sajnos az ember képes beképzelni magának dolgokat, mint mondjuk egy második csíkot.
Este csináltam a tesztet, nem fogom akkor a barátnőimet felhívni, hogy lehet, terhes vagyok, csak nézd meg a tesztem, mert nem tudom eldönteni.
Megerősítésre van szükségem, és ennyi. :)
Azzal vitatkoznék, hogy minden teszten egyértelműen látszik, hogy negatív vagy pozitív. Ezt már csak az is mutatja, hogy a válaszolók sem szoktak egyetérteni...
Nekem is volt olyan tesztem, amit én pozitívnak láttam, a párom meg negatívnak, na akkor döntsük el pénzfeldobással? Én nem tettem fel ide, hanem pár nap múlva csináltam másikat, de megértem hogy valaki kíváncsi mások véleményére.
Kedves utolsó! Vagy van csík, vagy nincs. Ezt hogy lehet elnézni? Képről homàlyosan làtszik ,persze hogy az itt válaszolók különböző válaszokat adnak.
De szabad szemmel van csík vagy nincs. Ne haragudj, de csináltam már néhány tesztet, és a csík vagy ott van, vagy nincs. Ha meg annyira homályos, akkor képen hogy látszana?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!