Ezt érti valaki? Világosítsatok már fel, kérlek!
Nagy az esélye annak, hogy a két válaszoló csoport nem egy és ugyanazon személyekből áll, még, ha számuk megegyezőnek tűnik is.
Amúgy én rengeteg olyan esetről is tudok, ahol rossz anyagi helyzetben lévő pár szinte reménytelen helyzetben döntött úgy, hogy mégis megtartják a babát, igaz, hogy az egész életüket át kellett variálni, lehetőségeket keresni és megragadni, de ma már boldog család, akik bár nem élnek éppen nagy lábon, de boldogok hármasban. Rossz is belegondolni, hogy az a kicsi tündér most nem élne, ha nem így döntenek!
Először is:azért beszélnek le mindenkit az abortuszról,mert az gyilkosság.
Másodszor:ha nincs kilátás arra,hogy felneveljék,mert nincs pénz stb,akkor igenis gondolkozzanak,mielőtt ágynak esnek.
Harmadszor:ha mégis megtörtént,hogy terhes lett az illető,ne vetesse el,hanem szülje meg.Rengeteg rendes,tisztességes házaspár vár gyermekre,hogy örökbefogadják.
Én egyetértek azokkal,akik az abortusz ellen vannak.Vannak kivételes esetek,de ez más kategória.Ha valaki mégis megszüli,de nem adja örökbe és kevés a pénz...Hát van ilyen,nem is kevés.Nem kell drága holmi,márkás játék.
Úgyhogy ezzel a részével nem értek egyet.Szegényebb körülmények között is fel lehet nevelni egy csöppséget.
egy 14 hónapos kislány anyukája
Az abortusz annyira nehéz kérdés. Sok mindentől függ, hogy jobb, vagy nem jobb megoldás.
Én ellene vagyok, kivéve az olyan eseteket, amikor pl valaki védekezés mellett esett teherbe, vagy megerőszakolták-nyilván nem születném meg vele a gyereket.
azokat ítélem el, akik nem figyelnek oda, és úgy esnek teherbe.
Aztán hogy jó -e annak a gyereknek, hogy megszületik-vagy nem, megin másik kérdés.
Lányomnak sincs kókuszmatraca, és mégis él, egészséges és boldog. A falnak tudok menni a "mindent megadni a gyereknek" gondolatmenettől. Szerintem a minden az hogy szeressék, legyen meleg helyen, legyen mit enni, legyen mit felhúzni, és ennyi. Ha nem lesz nike cipője és számítógépe, attól még boldog lesz!
Mi is mindent használtan vettünk, a ruhákat, a kiságyat, a kádat, a játszószőnyeget, játékokat, és nem halt bele a gyerek. Amink van, azt a családtól kaptuk, sokat segítettek-és ez megint egy sarkallatos kérdés, hogy valaki tudja-e segíteni a családot.
Mi is minden hónapban ki vagyunk számolva, sőt az utolsó hetekre sokszor csak pár ezer forintunk van, de megodljuk, és ettől függetlenül boldogok vagyunk!
És van egy másik megoldás is, ami tudom nagyon nehéz az anyának, de örökbe is adhatja. Ha már megfogant, ne öljük meg, hisz sokan várnak babár,a kiknek nem lehet. Én nekik adnék minen nem kívánt, wcben lehúzott és megfolytott gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!