Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezt érti valaki? Világosítsato...

Ezt érti valaki? Világosítsatok már fel, kérlek!

Figyelt kérdés
Többször találkoztam az oldalon azzal, hogy mindenkit gőzerővel próbálnak lebeszélni az abortuszról, olyanokat is, akiknek semmi pénze nincsen és kilátása sem arra, hogy mindent megadjanak a gyermeknek. Aztán miután szültek, és kiderül, hogy ezt sem és azt sem tudnak megvenni a gyereknek, akkor meg azért szidják őket, hogy minek szültek gyereket, ha nem tudják eltartani. Ez nem ellentmondás? Miből gondolják az emberek azt, hogy ez működni fog? Gondolok itt nagyon sok mindenre például a babahordozóra, kókuszmatracra, etetőszékre, bababarát cipőcskére, de még sorolhatnám... Ötlet?
2009. júl. 28. 13:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem is az ilyen dolgokra gondoltam, hogy szoptatós párna, hanem sokkal triviálisabbakra. Van, aki nem tud mondjuk gyümölcsöt venni a gyereknek, vagy cipőt, vagy télikabátot (még használtan sem), stb.-t. És ha egy család még a gyerek megszületése előtt már a számlákat sem nagyon tudja fizetni vagy az anyuka egyedül van és nincs hol laknia akkor a válaszolók nagy része miért mondja azt, hogy tartsd meg, nagyon boldog leszel majd és majd lesz valahogy. Mert mi van, ha nem lesz?
2009. júl. 28. 13:44
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a család,aki a gyermek születése előtt is rossz körülmények között élt,az először szedje össze magát anyagilag és utána vállaljon babát.Az hogy nem tud valaki pl.gyümölcsöt venni a babának,az bármikor elérkezhet.Az én párom most lett munkanélküli,nem biztos,hogy tudok majd gyümölcsöt venni a babámnak.Ha szülés előtt történik ez a helyzet,nem vállalunk gyereket.
2009. júl. 28. 14:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem az abortusz témánál szét kell választani a felelőtlen idiótákat, akiknek eszükben sincs gyereket vállalni, de egymásnak esnek védekezés nélkül, és azt, aki erőszak áldozata lesz.

Ezt most azért írom, mert egyik válaszoló az volt, abban az esetben egyértelmű, hogy egy erőszakoló gyerekét esze ágában sincs egy nőnek megtartani, hiába ártatlan az a szegény gyerek.

Egyébként az abortusz téma ugyanolyan ezen az oldalon, mint a szoptatás/tápszer, mint a ringatni/nem ringatni, mint a főzni/bolti kaját adni.

Mindenki máshogy vélekedik, egymásnak esnek a felek, de úgysem jutnak sehova.

Utálom ezeket a témákat.

Nem is értem, miért kell időről időre kiírni ezeket a kérdéseket.

Ja, és akinek nincs pénze felnevelni egy gyereket, annak honnan van pénze internetre?

Szerintem az internet az első luxuskiadás ilyen esetben, amiről az ember lemondana... szóval semmi értelme a kérdésnek.

És igenis gyilkosság az abortusz, de van olyan eset, hogy érthető lépés, és az egyetlen megoldás.

2009. júl. 28. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!