Ezt érti valaki? Világosítsatok már fel, kérlek!
Szerintem az abortusz témánál szét kell választani a felelőtlen idiótákat, akiknek eszükben sincs gyereket vállalni, de egymásnak esnek védekezés nélkül, és azt, aki erőszak áldozata lesz.
Ezt most azért írom, mert egyik válaszoló az volt, abban az esetben egyértelmű, hogy egy erőszakoló gyerekét esze ágában sincs egy nőnek megtartani, hiába ártatlan az a szegény gyerek.
Egyébként az abortusz téma ugyanolyan ezen az oldalon, mint a szoptatás/tápszer, mint a ringatni/nem ringatni, mint a főzni/bolti kaját adni.
Mindenki máshogy vélekedik, egymásnak esnek a felek, de úgysem jutnak sehova.
Utálom ezeket a témákat.
Nem is értem, miért kell időről időre kiírni ezeket a kérdéseket.
Ja, és akinek nincs pénze felnevelni egy gyereket, annak honnan van pénze internetre?
Szerintem az internet az első luxuskiadás ilyen esetben, amiről az ember lemondana... szóval semmi értelme a kérdésnek.
És igenis gyilkosság az abortusz, de van olyan eset, hogy érthető lépés, és az egyetlen megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!