Milyen programmal teszitek a terhességi tesztet negatívba?
Tudom ne nagyon ide illő a kêrdés de ami nekem van képszerkesztőm abba nincs olyan hogy negatívba át tudnam tenni
Photoescape programom van
Most ezen mi az agyrém?????????
Komolyan mondom tele van a hócipőm az itteni dolgokkal-emberekkel.
Nem is tudod miért kérdeztem de már tamadsz!!!!
Nincs se negatív se pozitív tesztem sőt nem vagyok terhes nem is akarok babát hisz van egy kisbabám.
Feltettem egy egyszerű kérdést.
Szeretnék olyan kepszerkesztőt amiben megtallom hogy a kepet negatívba tegyem csak így tettem fel a kerdést mert ezt a kategóriát többen nézik mint az egyéb kérdéseket.
Én kapok agyrémet a bunkó válaszolóktól.
Nem kell válaszolni ha nem akarsz,menj el a kérdésem mellett ennyi
Én legalább nem azt a kérdést tettem fel hogy:"lehetek-e terhes ha nem került belém a pénisz?"...."lehetek-e terhes ha megujjaztak...??" Stb....
Én azt nem értem, hogy ha "kedvesen" válaszoló feltételezte, hogy a kérdező maga is szeretne egy TERHESSÉGI tesztet negatívba tenni (mivel ide írt a kérdező, ebbe a topikba), akkor minek hurrogta le egyáltalán? Akkor mondja azt, hogy szerinte ennek semmi értelme és inkább várjon a teszttel, mint az alig láthatót tegye negatívba. Vagy valami hasonló, emberi hozzászólás elvárható lenne.
Örülök, hogy ez a legfőbb gond ezen az oldalon. Bezzeg, a "mit tegyek, a fiúm rám nézett, lehetek terhes, ha igen, elvetessem?" jellegű kérdésre 140 válasz érkezik két óra leforgása alatt. Tehát a válaszolók sem éppen makulátlanok a butábbnál butább kérdéseket illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!