Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen programmal teszitek a...

Milyen programmal teszitek a terhességi tesztet negatívba?

Figyelt kérdés

Tudom ne nagyon ide illő a kêrdés de ami nekem van képszerkesztőm abba nincs olyan hogy negatívba át tudnam tenni

Photoescape programom van

2013. jún. 25. 17:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
én online fotószerkesztő és keretező programmal
2013. jún. 25. 17:37
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
LoL. Minek?
2013. jún. 25. 17:43
 3/12 anonim ***** válasza:
7%
most őszintén ennek mi értelme? Ha nem egyértelmű a teszt csinálj másikat semmi értelme ezzel szórakozni....pontozzatok le most is nem érdekel de már ez agyrém komolyan!!!!
2013. jún. 25. 17:47
 4/12 A kérdező kommentje:

Most ezen mi az agyrém?????????

Komolyan mondom tele van a hócipőm az itteni dolgokkal-emberekkel.

Nem is tudod miért kérdeztem de már tamadsz!!!!

Nincs se negatív se pozitív tesztem sőt nem vagyok terhes nem is akarok babát hisz van egy kisbabám.

Feltettem egy egyszerű kérdést.

Szeretnék olyan kepszerkesztőt amiben megtallom hogy a kepet negatívba tegyem csak így tettem fel a kerdést mert ezt a kategóriát többen nézik mint az egyéb kérdéseket.

Én kapok agyrémet a bunkó válaszolóktól.

Nem kell válaszolni ha nem akarsz,menj el a kérdésem mellett ennyi

Én legalább nem azt a kérdést tettem fel hogy:"lehetek-e terhes ha nem került belém a pénisz?"...."lehetek-e terhes ha megujjaztak...??" Stb....

2013. jún. 25. 17:55
 5/12 anonim ***** válasza:
69%
Jogos a kérdező felháborodása. Nem is igazán értem, hogy miért kellett így lehurrogni. Még akkor is, ha tesztet akarna negatívba tenni. Hadd tegye. Mit zavar az bárkit? A különb bejáratú véleményed meglehet, de így lehordani valaki. Elég infantilis lehetsz, már bocsi. Körülmények ismerete nélkül a saját indulataid alapján vezérelve támadsz le ismeretlenül bárkit. Szép!!!
2013. jún. 25. 18:25
 6/12 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem meg nem jogos. Ha az informatika témában tette volna fel a kérdést, akkor jogos lenne. Ez nem gyerekvállalással kapcsolatos kérdés.
2013. jún. 25. 18:49
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Én azt nem értem, hogy ha "kedvesen" válaszoló feltételezte, hogy a kérdező maga is szeretne egy TERHESSÉGI tesztet negatívba tenni (mivel ide írt a kérdező, ebbe a topikba), akkor minek hurrogta le egyáltalán? Akkor mondja azt, hogy szerinte ennek semmi értelme és inkább várjon a teszttel, mint az alig láthatót tegye negatívba. Vagy valami hasonló, emberi hozzászólás elvárható lenne.

Örülök, hogy ez a legfőbb gond ezen az oldalon. Bezzeg, a "mit tegyek, a fiúm rám nézett, lehetek terhes, ha igen, elvetessem?" jellegű kérdésre 140 válasz érkezik két óra leforgása alatt. Tehát a válaszolók sem éppen makulátlanok a butábbnál butább kérdéseket illetően.

2013. jún. 25. 18:55
 8/12 anonim ***** válasza:
35%
Rosszindulatú,negativ emberek lehettek!!!Eddig nem reagáltam erre a sok rosszindulatra amit itt egyre gyakrabban kapnak az emberek!Gondoltam arra is hogy nem érdemes már itt kérdezni sem!Természetesen biztos vagyok abban hogy fogalmatok sincs arról mennyire fájdalmas érzés és mennyi fájdalmas napot,álmatlan éjszakát okoz néhány nőnek az hogy éveket vár kisbabára és már minden reményben kapaszkodót keres!....még akkor is ha itt a kérdezőnél nem erről van szó....Szánalmas hogy ebben lelitek örömötöket,hogy még rúgtok emberekbe egyet,holott van biztosan épp elég baja.De biztos ez az egyetlen örömforrásotok az életben,és ez szomorú,inkább sajnálunk benneteket.És azt tanácsolom minden jóindulatú nőnek aki itt bármikor is olyat kérdez,ami ezeknek az embereknek fáj,ne törődjünk többet velük,mert az lesz számukra a legrosszabb érzés.Kívánok boldog életet nektek akik bántják a másikat!Hátha akkor erre már nem lesz szükségetek!
2013. jún. 25. 19:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Én photoscape programmal
2013. jún. 25. 19:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Painttel.
2013. jún. 25. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!