Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha egy teszt negaítvba áttéve...

Ha egy teszt negaítvba áttéve is pozitív, akkor az tuti pozitív?

Figyelt kérdés

Már úgy értem nem lehet szellemcsík, száradási csík, semmi más, ugye?

Tudom, korai ha halvány, de most az a kérdés lényege, hogy ha negatívban is látszik, akkor elvileg erősödnie kell?

#terhességi teszt #pozitív #negatívba áttéve
2013. jún. 22. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, de ha képet kapnánk, többet tudnánk mondani!

www.kepfeltoltes.hu

Drukkolok!

2013. jún. 22. 22:05
 2/7 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Nem akarom elhinni!

Tavaly augusztusban még a betöltött 5. hét előtt elveszítettem egy kezdődő terhességet, de ott már szép pozitív volt a tesztem.

Az óta viszont volt már sajnos szellemcsíkos is.

Annyira bizakodom.... de nem merek komolyan belegondolni, rettenetesen félek a csalódástól. Tudom -tudom, pár nap és erősödnie kell. Igyekszem kivárni a nemvártat; sőt....:-)

2013. jún. 22. 22:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ez nem mindig van így. A legtöbb szellem/száradási csíkos teszt negatívba téve is látszik, mert ez attól függ, hogy fényképezés közben a fény hogy esik rá! De attól még lehetsz terhes, de én a helyedben pár nap múlva tesztelnék még egyszer!
2013. jún. 22. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem ugyanilyenek voltak az első tesztek, jött aztán a baba :)
2013. jún. 22. 23:03
 5/7 anonim ***** válasza:
a száradási csík is látszik negatívba.
2013. jún. 23. 00:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha terhes vagy nem szabad abbahagyni a progi potlást.12.hétig fokozatosan kell elhagyni.Teszteltél ma?milyen lett?

Nekem szürkésnek tünik a csik reméljük mostmár szép rózsaszin:)

2013. jún. 23. 07:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Szerdánál korábban nem ismételek.
2013. jún. 23. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!