Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két pozitív teszt után negatív...

Andrea33 kérdése:

Két pozitív teszt után negatív, aztán megjött. Miért?

Figyelt kérdés
Utána két napig tartott a mensi. Nagyon rossz érzés volt. Annyira boldog voltam. Voltam dokinál, elküldött 3. és 21. napos vérvételre. Remélem nem lesz semmi baj. Azóta tesztet látni sem bírtam. Járt így valaki?
2013. jún. 17. 14:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem halvány pozik után jött meg, nem nőtt a hcg, aztán le is csökkent. Sajnos nem tudni, miért van ez, nagyon korai fázisban elhal a terhesség, akármi lehetett az oka. Én is nagyon ki voltam borulva, pláne, hogy előtte volt egy vetélésem is 8 hetesen, viszont a következő hónapban sikerült, szépen erősödő csíkkal, most meg már 13 hónapos nagyfiú :) Azért azt ellenőrizték, ugye, hogy bizti nincs már terhesség?? Persze menj el a vérvételekre, mert nem árt tudni, ha van valami, de alapvetően próbálj előre nézni, az ilyen korai megszakadások esetén a következő hónapban könnyű teherbe esni.
2013. jún. 17. 14:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál, mikor megjött aznap, nagyon megijedtem, nem számítottam rá. Nem látott semmit, de hát ennyire korán ha lett volna sem látott volna semmit. Nem? Most csütörtökön megyek a 21. naposra, ebben a hónapban is mindent beleadtunk, remélem sikerült. De jó olvasni, hogy nálad következő hónapban sikerült. Most én is bízom a legjobbakban. Köszönöm!
2013. jún. 17. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!