Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostylbegittel valakinek...

Monanke kérdése:

Clostylbegittel valakinek sikerélmény?

Figyelt kérdés
Most kezdem a második clostis hònapom.Sikerült valakinek úgy teherbe esni tőle hogy még nem volt átjárhatòságin és a párjának a sperma száma határértéken van?Nagyon szeretném ha már összejönne nekünk is egy baba.Több mint másfél éve próbálkozunk nálam eddig semmi problémát nem fedeztek fel,egyedül meg ez az átjárhatòsági vizsgálat lesz hátra ha sikertelen lesz a closti.Köszönöm mindenkinek aki válaszol
2013. jún. 25. 07:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia,

Az a baj, hogy ezt a clostyt minden orvos másképp szedeti.

Nekem a 6. orvos segített abban, hogy terhes legyek.

Ő a ciklusom 2. napjától napi 2 szemet 5 napig szedetett. Míg az előtte lévő orvosom a ciklusom 5. napjától napi 1-et öt napig szintén.

Az utolsó dokim meddőségi szakember volt, és Ő azt mondta, hogy a ciklus 5. napjától teljesen feleslegesen szedtem.

Így ezzel az adagolással a második hónapban terhes lettem. Szex a ciklus 8-16 napjáig napi 1x. Szintén orvosi utasításra.

Mellette vezettem hőgörbét és ovu tesztet is csináltam.

Remélem segítettem.

2013. jún. 25. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!