Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min változtassak a külsőmön a sikerélmény érdekében?
Figyelt kérdés
Hosszú leszek picit, akit a rizsa nem érdekel, az adatok alapján őszintén válaszoljon, köszönöm előre is:)
Tudom, hogy a belső szépség fontosabb, de mégis a külső az ami megfog. Velem is így van. Másik dolog, mielőtt kérdeznétek, igen, magamnak megfeleltem, most már ideje lenne másnak is. Lassan 6 éve konditerembe járok, tehát ez alapján írok le mindent magamról, és ennek függvényében várom a javaslatokat.
182 cm magasságomhoz a jelenlegi testi adataim amin tudok változtatni:
107 kg
Mellbőség 130 cm
Derék: 95 cm
csípő: 102 cm
Felkar: 49 cm
Alkar: 46 cm
Talpam és a tenyeremen kívül mindenhol szőrös vagyok.
Férfiak, és nők válaszára egyaránt várom. 19/F
2012. jún. 2. 13:16
2/5 A kérdező kommentje:
Semmi szakáll, bajusz stb.
2012. jún. 2. 13:22
4/5 Hole Hunter válasza:
Ne változtass semmin! Úgy nézz ki, ahogy te jól érzed magad! Aki téged akar, akarjon olyannak, amilyen vagy. Ha téged zavar a túlsúly, fogyj..., de csak a magad egészsége miatt, ne másért. 44/VF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!