Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy változtassak magamon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy változtassak magamon?

Figyelt kérdés

Az utcán volt néhány dögös, aranyos lány. Nem lehettek többek 14-15 évesnél szerintem. Ők leszólítottak engem. Nekem meg elakad a szavam. Igaz, hogy tisztában voltam vele, hogy hogyan, milyen stílusban kéne viselkednem velük: alfahímként. De semmi nem jutott eszembe, semmi értelmeset nem tudtam mondani. Folyton azon gondolkoztam, hogy mit mondjak, és ha sokáig hallgatok, akkor végem, leégtem. Ezért mondtam valami hülyeségeket, de tudtam, hogyha ez a helyzet sokáig tart, akkor nagyon leégetem magam. Szerencsére én másik irányba mentem, mint ők. Így lett vége.

Ezek a lányok egyáltalán nem komolyak. Könnyen ágyba lehetett volna vinni őket. Ők tudták magukról, hogy jól néznek ki, és mivel én jóképű vagyok, ezért leszólítottak. Csakhogy nincs is annál szánalmasabb és kiábrándítóbb helyzet egy nő szemében, mint amikor az ember jóképű, de egy lúzerként viselkedik.

Azóta is ha rágondolok, mindig rendkívül felidegesítem magam a balf@szságomon. >:-O

2011. dec. 21. 20:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szánalmas hogy egyes pasik önérzetét lányok befolyásolják. Most őszintén, miért érdekel téged hogy sikeres vagy-e a lányoknál vagy sem? Ha minden sikertelen hím fejbelőné magát, valamennyi neves író, művész és politikus nem élne.
2011. dec. 21. 20:18
 2/9 poiu ***** válasza:
Legyél olyan, amilyen vagy. Akkor találsz neked való társat. Persze ha csak ingyen akarsz dugni - ahogy a leírásodból érezhető - akkor más a helyzet. Edzz erre és legyél boldogtalan.
2011. dec. 21. 20:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Attól függ kinek vagy jóképű. Néhány kis csitri 15 évesnél lehet, de egy érett 25 felettinél már kizárt.
2011. dec. 21. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Az ilyen tinikurv@kra egy alfa hím legfeljebb rámorog és nem méltatja őket figyelemre.
2011. dec. 21. 20:47
 5/9 A kérdező kommentje:

Minden szituációban tudni kell, hogy mi a megfelelő viselkedés. Én rendes vagyok a lányokkal, jól kijövök a korombeliekkel, tőlem idősebbekkel. De a kérdésben szereplőkkel nem tudtam mit kezdeni. Tudtam, hogy mi lenne a megfelelő nekik, de azt nem bírtam érvényesíteni.

Amúgy azért ilyen a megfogalmazás, mert ideges vagyok.

2011. dec. 21. 20:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy alfa hím nem azon gondolkodik, hogy mi a jó nekik. Nos úgy látszik nm vagy alfa hím ne is erőltesd.
2011. dec. 21. 20:57
 7/9 A kérdező kommentje:
De azt ők úgysem tudják, hogy min gondolkozik az ember. A viselkedését látják, ami lehet alfahím.
2011. dec. 21. 21:00
 8/9 LadyLee ***** válasza:

Hány éves vagy, hogy kislányokat akarsz megdugni?

Eléggé szánalmas - hacsak nem vagy te is 14-15

2011. dec. 23. 16:42
 9/9 A kérdező kommentje:

16:42

Szánalmas vagy, hogy olvasni sem tudsz (ez a 20:36-os válaszolóra is igaz). Nem mondtam, hogy meg akarom dugni őket.

Amúgy nincs semmi gond azzal, ha valaki kislányokat dug meg.

2011. dec. 23. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!