Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok a lánnyokkal barátkozni, hogy változtassak?
Sziasztok,nem tudom,hogy kell egy lánnyal összehaverkodni.Eddig nem volt egy lány haverom sem,mert én a lányoktatól vagy többet akartam eddig vagy nem érdekeltek.
Hogyan tudnék lány haverokat szerezni?Szeretnék jóban lenni a lányokkal is.
"Férfi-női barátság nem létezik és felesleges is."
Ja, az ilyenektől jönnek ált. a hülye kérdések, hogy lányok szerintetek...
Vagy van bennük akkora magabiztosság, hogy ők aztán ismerik a nőket, majd haverokkal sörözve okosoznak, hogy miért ilyen hülye a barátnőjük mi a szart akarhat, miért csinálja ezt...
Igen, totálisan fölösleges lepacsizni egy két nővel akik amúgy nem jönnek be külsőre, nincs jó helye a magnak, kérdezni meg itt ez a remek oldal, így nincs értelme privátban megbeszélni a havercsajjal azt amit az Ő által képviselt nemben nem értesz, inkább itt olvasni olyan akár tudatlan tinik véleményét, akiket nem is ismersz sőt azt sem tudod, hogy egyáltalán melyik nemhez tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!