Kérem irjon az kinek a férjét kezelték Clostylbegittel alacsony spermaszám miatt. Van olyan kinek ez használt? Megnőtt töle a spermaszám?
Figyelt kérdés
Kérem irjon az kinek a férjét kezelték Clostylbegittel alacsony spermaszám miatt. Nálunk 18 mill volt/ ml, bacik, antibiotikum prosztatagyull. aztán most 6 millio lett csak belöle, másik bacik, most szedjük az antibiotikumokat a párom meg szedi a spermaszámra a Clostyt. Kérem irjatok hogy kinek javult e már ettöl s száma és van e már baba belöle? Nagyon el vagyunk keseredve.3 honap mulva kell menni vissza addig szednie kell.2009. febr. 6. 18:09
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Szia!Lègyszi ha tudnànk tartani mailben a kapcsolatot!
Mi most kezdtuk el a clostit.Jovohèten lesz az ujabb spermavizsg.Most egy honapja szedi a pàrom.
az amiket olvasol ezzel kapcsolatban itt szinte mind èn tettem fel a kèrdèst!Kèrlek irj mailt!
Nagyon rossz egyedul mert szerencsère kevesen vannak ilyen cipoben..de azèrt jo egy màsik fèl aki szintèn ugyan abban a cipoben jàr!
Nagyon bvàrom leveled!
4/6 anonim válasza:
elozo vagyok!Igen ezek mindd az èn kèrdèseim!
5/6 A kérdező kommentje:
szia küldtem emailt, válaszolj és köszi mindenkinek, remélem nálunk is segiteni fog, ha van még valakinek jo tapasztalata ez ügyben, kérem irjon. köszi
2009. febr. 6. 19:46
6/6 anonim válasza:
mi a helyzet kérdezi,segített,sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!