Van még remény?

Figyelt kérdés

Ma már 6. napja késik. Görcsölgetek de nem jön meg, csak krémes folyásom van. Ma teszteltem hetedjére negatívat. A héten megyek orvoshoz de addig is van még remény, vagy ha ennyi negatív teszt van akkor már semmiképp nincs esély a babára? Ciklus közepén pettyező vérzésem volt egy fél napig.

x-epil tesztet csináltam csak és mindegyik negatív.

2013. jún. 24. 12:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Az X-Epil engem soha nem csapott be. 6 nap késés után már kimutatná a terhességet, 7 teszt nem mutat tévesen negatívat. Szerintem más áll a háttérben, nem baba.
2013. jún. 24. 12:01
 2/6 anonim ***** válasza:
A pettyező vérzéshez képest most hány napra vagy?
2013. jún. 24. 12:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát akkor nem reménykedek tovább :'( Annyira szerettem volna, ha már egy kis életet hordok a szívem alatt.

A pettyező vérzéshez képest a 19. napon vagyok ma.

2013. jún. 24. 12:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Sajnos biztos, hogy nincs remény :'(

Most voltam a mosdóban, és rózsaszín kocsonyás valami volt a wc papíron :(

2013. jún. 24. 12:14
 5/6 anonim ***** válasza:

2 vagyok

Épp akartam írni, hogy elméletileg mutatnia kellene már...

Sajnálom!

2013. jún. 24. 12:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát lányok most már igazán kétségbe estem..

A mai tesztem nagyon halványan ugyan de pozitív lett. Viszont a rózsaszín folyásom továbbra is tart.

A lányomnál semmi ilyen nem volt bár írtak fel utrogestant mert volt egy vetélésem már. Most nem tudom létezik hamis pozitív teszt?

2013. jún. 24. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!