Barna folyás mensi helyett? Van remény?
Figyelt kérdés
Ma lenne a napja hogy megjöjjön, de ehelyett csak halvány barna folyásom van. Lehet hogy baba lesz a dologban??? 2 nappal ezelőtti tesztem negatív volt... reménykedhetek???2013. jún. 23. 20:30
2/11 A kérdező kommentje:
Ha reggelig nem jön meg, oda vezet az első utam!!!
2013. jún. 23. 20:40
3/11 anonim válasza:
Én is így voltam októberben,azt hittem,vmi komoly bajom van,elmentem orvoshoz... most 6 hetes a bébi :))))) szorítok Neked :)
4/11 anonim válasza:
ha negatív volt a teszt akkor miért kell egyből a dokihoz rohanni?nekem is így volt.a menszi nemvárt napján elkezdtem barnázni.ami másnap már el is múlt.aztán teszteltem és pozitív lett.most 2 éves a fiam
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma még mindig csak barna folyás. orvoshoz nem tudtam menni. Szabadságon van egy hónapig.... várok. Meg látom mi lesz.Maximum elmegyek máshoz. Bár nem nagyon szeretik az orvosok...
2013. jún. 24. 20:08
6/11 anonim válasza:
Szia! reménykedhetsz,nekem pont olyan volt mint mielőtt megjött(derékfájás,hátfájás,barnázás,mindjárt megjönn érzés,pattanások)még elis szontyolodtam! de semmi nem volt,8 nap késés után teszteltem épp emiatt,erős pozítivat! Most 17 hetes vagyok!
Drukkolok!
7/11 anonim válasza:
szia mi a helyzet?teszteltél azóta?
8/11 A kérdező kommentje:
Szia! Igen. Hát annyira nagyon halvány csík jött elő, hogy alig látni. DE még mindig barnázok. 2 nap múlva újra tesztelek, ha addig nem vált át vérzésbe. Nem tudom mi lesz ebből, de lassan ideg bajt kapok...ez a barnázgatás kikészit...de a cicijeim leszakadnak, és ami furcsa, sose szokott fájni a hátam, meg a derekam...2 nap múlva írok, mi lett!!! Szép napot!!!
2013. jún. 25. 10:58
9/11 anonim válasza:
szorítok hogy sikerüljön a baba és minden rendben legyen.addig ha tudsz pihenj.
10/11 A kérdező kommentje:
Hát a remény kezd elszállni...elkezdtem vérezni...nem élénk, olyan sötét színű vér...:( de még kevés...na holnapra kiderül....
2013. jún. 25. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!