Miért nem történik már valami?
Szia!
Én is pont itt tartok. Pont ma 5 napja, hogy késik, tegnap este nekem is görcsölt a hasam, azt hittem megjön, együtt is voltunk a párommal és még ennek hatására se jött meg, de már 6 teszt lett negatív :( Nekem ilyen fehér krémes folyásom van már egy hete.
Nekem minden nap van, se színe se szaga csak ilyen krémes állagú vagy nem tudom, hogy mondjam. De nem mindig jön egyformán, van amikor csak éppenhogy, meg van amikor azt hiszem, hogy na most jött meg :D
Én nézegettem a tesztjeimet de még halvány csík sincs rajta csak a kontrollcsík :( A tegnapi is negatív pedig a kislányomnál már az első késési napon pozitív lett.
Április óta, első baba lenne, akire már régóta vágyunk, csak egyéb körülmények miatt csak tavasszal vágtunk bele. Szóval az elején vagyunk, de türelmetlenek is.
Most nézem a decemberi laborom, 2,834 TSH magas lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!