Lombikosok - ET+5 napon vagyok. A normal ciklusomban a mensim hetfon lenne esedekes. A hasam ugy gorcsolget, mint mensi elott szokott, akkor mar nincs remeny?
én ET + 13 napon vagyok, reggel negatívat teszteltem, a mensim szerdán lett volna esedékes de nem jött meg. Nekem is megjön érzésem van úgy egy hete, de más tünet nincs. Szorítok neked.
Ja én 5 naposan kaptam vissza.
Koszonom mindharmotoknak.
3 naposakat kaptam vissza, egy 7 sejteset es ketto 8 sejteset.
Probalok nem egesz nap erre gondolni, de nagyon nehez.
Ez semmit nem jelent. A normál ciklus ilyenkor nem irányadó mivel a hormonok miatt megbolygatják, elvileg leszívás+14. nap kéne megjönnie, de pl nekem, nem volt beültetés csak leszívás és megjött 11 nappal utána.
De mivel progipótlást is kaptok iylenkor lehet akkor sem jön meg ha nem sikerült.
5 naposakkal a 12. napon volt a vérvétel, de tényleg van olyan, akinek a teszt olyankor még negatív esetleg.
Én nem tudtam kivárni, pedig már nem az első volt, és annyi negatív tesztet láttam már, mint égen a csillag :) Az előzőeknél nem is teszteltem, most meg annyira erősen éreztem, hogy "kell"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!