Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok - ET+5 napon...

Lombikosok - ET+5 napon vagyok. A normal ciklusomban a mensim hetfon lenne esedekes. A hasam ugy gorcsolget, mint mensi elott szokott, akkor mar nincs remeny?

Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 15:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hogyne lennne. A korai terhesség tünetei megegyeznek a pre mens tünetekkel. Ez a legtöbb nőnél jelentkezik is teherbe eséskor, csak ztán mégsem jön meg. Hány naposan kaptad őket vissza?
2013. jún. 22. 15:39
 2/16 anonim ***** válasza:

én ET + 13 napon vagyok, reggel negatívat teszteltem, a mensim szerdán lett volna esedékes de nem jött meg. Nekem is megjön érzésem van úgy egy hete, de más tünet nincs. Szorítok neked.

Ja én 5 naposan kaptam vissza.

2013. jún. 22. 15:53
 3/16 anonim ***** válasza:
5 naposakat kaptam vissza, és semmi más tünetem nem volt, csak elég erős menstruációs görcsök.
2013. jún. 22. 15:57
 4/16 A kérdező kommentje:

Koszonom mindharmotoknak.

3 naposakat kaptam vissza, egy 7 sejteset es ketto 8 sejteset.

Probalok nem egesz nap erre gondolni, de nagyon nehez.

2013. jún. 22. 16:00
 5/16 anonim ***** válasza:

Ez semmit nem jelent. A normál ciklus ilyenkor nem irányadó mivel a hormonok miatt megbolygatják, elvileg leszívás+14. nap kéne megjönnie, de pl nekem, nem volt beültetés csak leszívás és megjött 11 nappal utána.

De mivel progipótlást is kaptok iylenkor lehet akkor sem jön meg ha nem sikerült.

2013. jún. 22. 16:05
 6/16 anonim ***** válasza:
Pozi teszt elött jobban begörcsöltem mint mikor megvan nagyon rossz érzés volt halogattam a tesztet majd amikor már 3 napja görcsölgettem hol jobban hol kevésbé csináltam a tesztet el se akartam hinni 100%ig biztos voltam benne hogy megjön.
2013. jún. 22. 16:45
 7/16 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, nagyon szeretnenk, ha sikerulne!
2013. jún. 22. 18:02
 8/16 anonim ***** válasza:
Mikor fogsz tesztelni?
2013. jún. 23. 10:28
 9/16 A kérdező kommentje:
Már nagyon "viszket a kezem", de elvileg pénteken lesz a 11. nap, szerintem akkor. Bár azt is mondják, hogy érdemes megvárni a 14. napot, de addig várni..... nem tudom.
2013. jún. 24. 08:04
 10/16 anonim ***** válasza:

5 naposakkal a 12. napon volt a vérvétel, de tényleg van olyan, akinek a teszt olyankor még negatív esetleg.

Én nem tudtam kivárni, pedig már nem az első volt, és annyi negatív tesztet láttam már, mint égen a csillag :) Az előzőeknél nem is teszteltem, most meg annyira erősen éreztem, hogy "kell"

2013. jún. 24. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!