Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Utro mellett mesi...

Lombikosok! Utro mellett mesi idején barnázás. Valakinek volt ilyen?

Figyelt kérdés
et+9 volt hcg vérvétel,pozitiv, ma et+12 127 volt, ma lenne a mesim normálisan. Barnázok. Volt valakinek ilyen?

2013. jún. 11. 18:00
 1/4 sumergo ***** válasza:
Egy ismerősömnek volt ilyen, neki már azóta megszületett a kisfia, akiről a barnázás miatt már lemondott. Mikor találkoztunk mondta, h: hááát nem sikerült, mert barnázás van. Aztán egy hónap múlva megint találkoztunk, és mondta, h képzeljem el, mégis sikerült! Úgyhogy nem jelent feltétlen rosszat. Én is lombikos vagyok, de én nem barnáztam, így saját tapasztalatom nincs. Reméljük minden rendben lesz nálatok is!
2013. jún. 11. 22:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nincs gond, de ilyen esetben azonnal ügyelet a progeszteron szinted mennyi volt?
2013. jún. 12. 01:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Van akinek van. Lehet hogy növelni kell a progi adagolast, és amikor csak lehet feküdj.
2013. jún. 12. 05:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? Elmulott a barnazas? Minden rendben?
2013. jún. 22. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!