Lombikosok megosztanántok a tapasztalataitok?
Olyan sorstársak válaszait várnám,akik lombik programban vettek,vagy vesznek részt. Kérlek titeket, ha megosztanátok a lombikkal kapcsolatos tapasztalataitokat, a sikereket, nagyon hálás volnék. Tudom,hogy minden szervezet más és más,tehát tisztában vagyok azzal is, hogy ez is sikerülhet csupán sokadjára,de mégis aki hasonló cipőben jár mint mi, szívesen venném,ha írna.
Hányadik lombikotok?Miért van szkség lombikra?Mikor mentek újra?
kétoldali petevezeték elzáródás, plusz időközben kiderült inzulinrezisztencia és nagy d-vitamin hiány. A második sikerült, 10 hónap telt el a kettő között, és addigra minden értékem helyreállt. A 19. hétben vagyok
Mit szeretnél tudni egyébként? :)
Szia!
Mi most készülünk, az első lombikunkra. Jelenleg arra várunk, hogy végre megjöjjön, és meglegyen a hormoneredmény. Ettől függ, hogy mikor kezdhetünk. Petefészek-kimerülésem van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!