A Tapolcai Kaáli intézettel kapcsolatban mik a tapasztalataitok?
Oda készülünk a párommal, minden érdekelne.
Mennyi idős vizsgálatokat fogadnak el?
Az átjárhatóságim 10 hónapja készült, elfogadják-e?
Ha valaki elmúlt 40 mindenképp lombikot csinálnak, vagy inszemet előbb?
Vagy bármit írjatok, hogy bántak veletek, mit kellett fizetni, és mely vizsgálatokat nem?
Mostanában van itt valaki, aki mindig leszólja őket, de én sem értem miért. Csak jó tapasztalataim vannak.
Vérvizsgálatok fél évig jók.
Ha nem voltál átjárható, akkor sztem nem fogják újra megcsináltatni az átjárhatóságit. Valamint 40 felett nem inszemeznek, ez tuti, akkor nem is lényeges az átjárhatóság. Esetleg, ha jók a petevezetékek, lehet, h egy inszemet megnéznek, hátha.
A fizetésről régi tapasztalataim vannak, mikor még szinte semmi vizsgálatért nem kellett fizetni. Most már kell állítólag. :-(
Köszönöm a válaszokat!:)))
Mindenütt csak jót olvastam. %-osan is jók a statisztikák ott.
Off: Ja, hogy te úgy mondasz véleményt, h nem is saját tapasztalat?!
Elhiheted, máshonnan is menekülnek, pl: Győrből sokan jöttek át Tapolcára, mikor oda jártam, de volt olyan pár is, aki inkább kifizette a teljes költséget, de inkább Tapolcára jöttek Olaszországból. Azt mondta a csaj (együtt voltunk beültetésen, volt időnk beszélgetni), h ez nagyságrendekkel jobb ellátás, mint abban a két intézetben Olaszországban, ahol voltak. Olaszországban pl egyáltalán nem kellett visszamenni lombik után. Otthon kellett tesztelni, aztán ha sikerül, a sima nőgyógyászhoz kell menni, de nekik nem sikerült ott. Tapolcán viszont igen! Minden nézőpont kérdése. Nekem bárki mondhat rosszat Tapolcáról, nem fogom elhinni, mert a saját tapasztalatom mást mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!