Milyen tapasztalataitok vannak a Hipp Natal-lal kapcsolatban? Szedtetek még mellé mást is?
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 11:31
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én ittam, vagyis 2x ittam belőle, mert nagyon hányingerem lett tőle, az ízétől. Úgyhogy elevitet szedtem, és az első 3 hónapban még folsavat is.
2/3 A kérdező kommentje:
Érdekes, nekem szerencsére nincs hányingerem tőle. Két éve szedtem Femibiont, nekem attól volt hányingerem. A hipp-nek inkább olyan íze van, mint a Kubunak, szerintem.
2011. jan. 26. 14:58
3/3 anonim válasza:
Szia:)
Én a Hipp Natalt szedem,nagyon jónak tartom.
Minden labor eredményem kiváló volt és eddig plussz vasat sem mást nem kellett mellé szedni.
Ettől függetlenül szedek magbeB6-ot és heti 1-2 alkalommal kálciumot,ez utóbbit magamtól.
29.hetes vagyok és ilyenkor már szokott jelentkezni a vashiány is ha nem elegendö a vitamin és ásványi anyag bevitel.
De nem szükséges mellé mást szedni,sőt ebben még jód is van,ami az elevitben nincs.
Az íze,kicsit fémes de kibírható.
Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!