Mennyit kell be venni a Maca Vibe nevű csodaszerből? Ma vettem a páromnak egy kis erősítés gyanánt. Az hallottam hogy nők is szedhetik. Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
Elvileg 3*1-et kell. De páromnak csak reggel/este "írtam elő":)
Csak a biztonság kedvéért szedetem vele, mert azt mondják tényleg erősít. Én nem szedem.
Első válaszoló!
Párod mióta szedi? Érez már valami változást?
Első vagyok. Én kb. 5800 HUFért veszem a DM-ben. Ha van 15%os kedvezmény kuponfüzeted, úgy még jobban megéri.
Párom napi kétszer szedi kb. három hónapja. Én azért szerettem volna, hogy szedje, mert úgy tudom, hogy a spermákat serkenti, olyasmi mint a FER 14 férfivitamin. Ő még sosem volt spermavizsgálaton, így nem tudok nyilatkozni az előtte/utána témakörben, csak ezzel egy kis pluszt szerettem volna adni, mielőtt elkezdünk próbálkozni. Két hete dönöttük el, hogy élesben is csináljuk, engem megnyugtat a tudat, hogy szedi már egy ideje. Immunerősítő hatása van elvileg, és kedvezően hat a termékenységre (férfire, nőre egyaránt).
Ja és szed mellette általános multivitamint is (béres actival energiát).
Annyi ilyentől hall az ember, hogy a férfiak spermaképe egyre rosszabb, sokaknál előfordul, úgy gondoltam ezekkel nem árthatok...sőt.
Nálunk is szedte a párom és voltunk spermavizsgálaton is. Ő is naponta kétszer szedte, a spermavizsgálaton gratulált neki a doki, hogy ügyesek a kiskatonák. :)
Rásegítésnek nem árt. Én azért szedettem a párommal, mert nagyon stresszes időszaka volt, az sem tesz jót a spermatermelésnek.
Mivel kúraszerűen kell szedni, megéri az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!