Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyit kell be venni a Maca...

Mennyit kell be venni a Maca Vibe nevű csodaszerből? Ma vettem a páromnak egy kis erősítés gyanánt. Az hallottam hogy nők is szedhetik. Nektek milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 20:11
 1/9 anonim ***** válasza:

Elvileg 3*1-et kell. De páromnak csak reggel/este "írtam elő":)

Csak a biztonság kedvéért szedetem vele, mert azt mondják tényleg erősít. Én nem szedem.

2013. máj. 23. 20:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Bocsi illetlenség lesz kérdésedbe belekérdezni, de meg tudnám nekem mondani az árát?? Köszönöm válaszod!!!:)
2013. máj. 23. 21:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Egyenlőre csak megrendeltem egy ilyen vitaminos boltban,kérdésemre az árról azt a választ kaptam hogy kb 6000 Ft/100 db. Szerintem ez nem olyan vészes,főleg ha hat is valamit. 1 hetet kell várnom rá.
2013. máj. 23. 21:11
 4/9 A kérdező kommentje:

Első válaszoló!

Párod mióta szedi? Érez már valami változást?

2013. máj. 23. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Én kb. 5800 HUFért veszem a DM-ben. Ha van 15%os kedvezmény kuponfüzeted, úgy még jobban megéri.

Párom napi kétszer szedi kb. három hónapja. Én azért szerettem volna, hogy szedje, mert úgy tudom, hogy a spermákat serkenti, olyasmi mint a FER 14 férfivitamin. Ő még sosem volt spermavizsgálaton, így nem tudok nyilatkozni az előtte/utána témakörben, csak ezzel egy kis pluszt szerettem volna adni, mielőtt elkezdünk próbálkozni. Két hete dönöttük el, hogy élesben is csináljuk, engem megnyugtat a tudat, hogy szedi már egy ideje. Immunerősítő hatása van elvileg, és kedvezően hat a termékenységre (férfire, nőre egyaránt).

2013. máj. 23. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Ja és szed mellette általános multivitamint is (béres actival energiát).

Annyi ilyentől hall az ember, hogy a férfiak spermaképe egyre rosszabb, sokaknál előfordul, úgy gondoltam ezekkel nem árthatok...sőt.

2013. máj. 23. 21:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Köszönöm válaszod :) az nem olyan vészes árban.Nekünk is kéne valami mert 1 éve nem szedek gyógyszert de még nem jött a baba!:( Én elevitett szedek minden második nap aztán sok zöldséget gyümölcsöt eszem+ C vitamin zinkkel.Páromnál aggódok egy kicsit mert ő szakács sokat van melegben szinte reggeltől estig és biztos hogy nem tesz jót neki.Étkezése sem redszere van úgy hogy 1nap csak egyszer eszik!Már azon vagyok hogy elküldöm vizsgálatra.Esetleg tudnátok mást is ajánlani?
2013. máj. 23. 22:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Nálunk is szedte a párom és voltunk spermavizsgálaton is. Ő is naponta kétszer szedte, a spermavizsgálaton gratulált neki a doki, hogy ügyesek a kiskatonák. :)

Rásegítésnek nem árt. Én azért szedettem a párommal, mert nagyon stresszes időszaka volt, az sem tesz jót a spermatermelésnek.

Mivel kúraszerűen kell szedni, megéri az árát.

2013. máj. 24. 08:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Párom is én is szedjük, ismerős ajánlotta, mert nekik, és az ő baráti körében többeknek, szedés után pár hónapra jött a gólya.:) Én is ebben reménykedek. 4200 ft-ért vettem egy vidéki DM-ben. (100db-os). Elvileg napi hármat kellene bevenni, de Párom kettőt, én egyet szedek. Mindkettőnknek hatott az anyagcseréjére, és én úgy vettem észre a párom a szexet is jobban kívánja, hogy a spermák gyorsabbak lettek-e?...., na ha sikerül valami, akkor beszámolok róla.
2013. jún. 20. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!