Maca Vibe! Kinek segített, és mennyi idő után?
Figyelt kérdés
Már 2 éve várunk babára,eddig sikertelenül!28-30 napos ciklusaim vannak,és iszom a palást és cickafark teákat is!Ez segített nekem,hogy rendeződjön a ciklusom!A páromnál mozgékonysággal van a baj,szeretnék érdeklődni,hogy a Maca Vibe segít-e?És kinek mennyi idő után jött össze a baba?Ferulantról is várom a véleményeket!!Köszi!2012. aug. 1. 10:46
1/7 anonim válasza:
szia. Nemrég vásároltunk Maca Vibé-t. A férjem szedte nagyobb "dózisban" naponta 2 szemet, én 1-et.A férfiaknak jobban használ állítólag...valóban javítja a spermaképet, a minőséget, mozgásukat, stb....úgy tudom 3 hónap alatt újul meg a spermakép. 5000 Ft. volt 100 szem, nekünk így 3 hétig volt elég. Szünetet tartunk, kezdjük újra. Mi is babát tervezünk!Emelett ügyeljetek az egészséges táplálkozásra, E-vitamin és cink is fontos a férfiaknak!Sok sikert.
2/7 A kérdező kommentje:
Én is ki szeretném próbálni!Csak nem tudtam,hogy érdemes-e belevágni!Ferulantról hallottál már???
2012. aug. 19. 17:31
3/7 anonim válasza:
Nekünk 1hónap után összejött a baba,előtte 4honapig próbalkoztunk a maca nélkül.
4/7 lajos 001 válasza:
ne várjatok csoda szerekre ha mindketten egészségesek vagytok a rendszeresség sokat segít menstruáció előtt 3.-4 nappal napi 2-3 alkalom a menstruáció 3.napjától szintén napi 2-3 együttlét nem marad el a siker
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Hát mi már 2 éve próbálkozunk,és a párommal van gond!Kicsit lassúak neki és ez segítene,csak érdeklődök,hogy kinek használt!! :-)
2012. okt. 7. 17:32
6/7 anonim válasza:
Én mást ajánlok: dr Kopa Zsolt andrológus. Mi hozzá járunk miután egy csomó mindent kipróbáltunk....... Anyagilag ugyanannyi, csak így már látom a fényt az alagút végén....
7/7 anonim válasza:
Szia. Mi az első babára is több, mint 2 évet vártunk, már időpontunk volt mesterséges megtermékenyítésre, amikor spontán összejött. Gondolom, lenyugodtunk, ez kellett hozzá.
Most megint 2 évig próbálkoztunk, aztán szeptemberben elkezdtem inni a cickafark/palástfű teát és férjemmel együtt elkezdtük a Maca Vibét is. Most 10 hetes terhes vagyok.
Hogy segített-e? Nem tudom, de összejött. Sok sikert és nyugalmat Nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!