Akinek 1 év után jött össze a baba, mi segített a teherbeesésben?
Szia mi is már 1 éve próbálkozunk én is el vagyok szontyolodva. Én már voltam orvosnál nekem nincs bajom.
Hátha már összejönne de én már nem bízok benne.
Én is szeretném tudni hogy van e valami ami segít.
Akkor íme egy sikertörténet.:) Idén májusban volt egy éve, hogy próbálkoztunk a babával. Férjem leletei rendben, nálam PCO (az orvos kis petefészekcisztákat látott az UH-n, a többi hormoneredményem kifogástalan volt). Az előző dokim vizsgálatok nélkül Diane35-öt írt fel és kaptam Merckformint inzulinrezisztenciára, én viszont kisvártatva eldöntöttem, hogy nem veszek be bármit csupán azért, mert az orvos a hasára üt és vérvétel nélkül kitalálja, mi a problémám. Milyen jól tettem akkor, hogy orvost váltottam! Kiderült ugyanis, hogy nem vagyok és nem is voltam inzulinrezisztens, a PCO nálam kimerül a petefészekcisztákban. A jelenlegi doktornőm javaslatára (persze a hormoneredmény alapján) Clostilbegytet szedtem 3 hónapig, májusban pedig felfüggesztettük a kúrát és a következő lépés az átjárhatósági vizsgálat lett volna...de szerencsére erre már nem került sor, mert 23-án már pozit teszteltem.:) Nem hittem a szememnek, de azóta már UH-n is láttam ficánkolni a picurt odabenn és szemmel láthatóan jól érzi magát.:)
Drukkolok nektek és kívánom, hogy minél előbb essetek át a szükséges vizsgálatokon egy megfelelő szakember segítségével. PCO esetén egy endokrinológust is érdemes felkeresni, valamint nálam pl. az ülőmunka melletti plusz mozgás (heti 2-3 alkalommal tornáztam DVD-re otthon) is segíthetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!