Vaterán vettem terhességi (One Step) teszteket, de most elbizonytalanodtam, sok rosszat olvasok. Nektek mik vele kapcsolatban a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
Állítólag csak jóval az elmaradt menzesz után mutatja ki a terhességet, ha kimutatja egyáltalán.2013. ápr. 17. 13:39
2/12 anonim válasza:
Én is vettem, de feleslegesen. Adott álpozitív eredményt.
3/12 anonim válasza:
Soha nem adott álpozitív eredményt nekem. 11 dpo-n pozitív lett, most lett 9 hetes :)
4/12 anonim válasza:
Én is vettem, pontos volt, 3 nappal a kimaradt után pozitív volt :) vettem ugyanattól az eladótól ovulációst is, az is pontos volt. A bolti szart se mutatott... :( meg a bolti terhesteszt is csak a one step után egy héttel lett halvány pozi...
5/12 A kérdező kommentje:
Húúú, akkor kicsit megnyugodtam, hogy nem feleslegesen kidobott pénz. :)
Köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 17. 13:54
6/12 anonim válasza:
Soha nem mutatott álpozitivat, a harmadik babámnál is ezt vettem (10est is 25öst is) és most a negyediknél is. 9.dpon pozitiv lett a 10 es 3 nap múlva a 25 ös is.
Tök feleslegesnek tartom ezek után a 500-600-1000 meg még drágább tesztek megvételét...
7/12 anonim válasza:
Én is vettem ilyen tesztet, a ciklus 27. napján kimutatta a babát, azóta már a 34. hetet taposom :D Többször is csináltam tesztet ugyanezzel a 10. hétig kb, mind pozitív lett egyből, délutáni pisiből is, viszont előtte hónapban amikor még nem voltam babás, egyik se lett pozi. Szerintem nem rossz teszt :)
8/12 anonim válasza:
DM, Rossmannos tesztek semmit nem mutattak, kidobott 1000 Ft-ok.
Vaateráról rendelt 58 Ft-os 10ml-es egyből kimutatta. :D
9/12 A kérdező kommentje:
Most már én is hiszek neki. :)
Nekem is a 10. dpo-n lett halvány pozitív, és nem hazudott! :)
Köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 10. 09:03
10/12 anonim válasza:
juuuuuuuuj :))))) gratula:) első válaszolok voltam, nekem ikrek, szóval vigyázz :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!