2 napom van a nem vártig és elkezdtem érezni hogy valami vizes folyás folyik belőlem de nem állandóan hanem csak néha és nem sok csak egy pici és a hasam 3. napja folyamatosan fáj, van még remény vagy teljesen nincs már és tuti h megint nem sikerült?
Figyelt kérdés
Itt a görbém:
Ha 17.én volt a pém akkor csak szombatra nem várom egyébként 2 nap múlva nem várom.
Szerintetek?
2009. márc. 16. 17:34
1/5 anonim válasza:
Szerintem is inkább a 17. napon volt. Annyira nem vagyok tapasztalt, de úgy tudom a vizes folyás inkább mensire a krémes pedig babára utal. Egyébként a görbéd szép!
2/5 A kérdező kommentje:
Szia.
Köszönöm szépen a válaszodat , és amit a görbémről irtál azt is nagyon köszönöm , már csak az tartja bennem a lelket.
2009. márc. 16. 18:41
3/5 anonim válasza:
A görbéhez nem értek,de nekem a középidőtől krémes volt,azt gondoltam,na most összejött,erre most elkezdtem vérezgetni!Remélem neked több szerencséd lesz!
4/5 anonim válasza:
Nekem a vizes folyás a mensit jelezte, DE! Amikor terhes lettem akkor krémes folyásom volt ami átválott vizesbe. Feladtam. Majd két nap múlva ismét krémes lett! Úgyhogy van esély! amíg nem jön meg mindig van!
5/5 A kérdező kommentje:
Szia.
Képzeld nekem ma elmúlt a vizes folyás átment ilyen ragacsos , krémes valamibe, ugyhogy még reménykedem de teganp nagyon ki voltam bukva...
Köszönöm szépen a válaszotokat.
2009. márc. 17. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!