Szerintetek? Nincs remény ugye? 13 dpo délutáni pisiből. (kép)
2013. jún. 13. 17:14
1/8 anonim válasza:
Szia ez negativ.Én azt mondanám hogy remény mindig van de inkább nem sikerült mint igen
2/8 anonim válasza:
Nem is értem a kérdést, hát hogyne lenne remény!? :)
13. dpo, déutáni pisi:) Van, aki még nem várt napján és utána 1-2 napig is negatívat tesztel. Szóval várjál még egy-két napot, ne jöjjön meg, és reggel csináld a tesztet! Megy a drukk!
3/8 anonim válasza:
Hogy ne lenne. A nem nem várt elött csak 10-es erösségű tesztel ajánlott tesztelni és szigorúan reggeli pisiből. Ha több mint 2-3 héttel az aktus után negativ na akkor szinte tuti nincs terhesség, bár olyan is van akinek nem mutatja ki a teszt mert nem választódik ki a HCG a vizeletében. Nem egy kismama van akinek az elmaradt havi után jópár nappal lesz csak először pozitív a teszt.
4/8 anonim válasza:
Elég rosszak a felvételek. Nehéz lenne bármit is mondani. Az elmondásod alapján remény van, az mindig van, amíg meg nem jön a menstruáció. De szerintem várj pár napot és szigorúan reggeliből csináld!
5/8 anonim válasza:
Vki mondja már el, hogy mi értelme van a nem várt előtt délután tesztelni, aztán sírni, hogy negatív?
Akkor kell tesztelni, ha nem jön meg. És reggel. Ha akkor is negatív, akkor lehet sírni.
Tök felesleges hamarabb tesztelgetni.
8/8 A kérdező kommentje:
még nem, holnap reggel fogok mivel ma kellett volna megjönnie, és nem jött meg :)
2013. jún. 16. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!