Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elovaladektol valoban teherbe...

Elovaladektol valoban teherbe lehet esni, ha kozeleben nem volt az el elvezesnek akkor is?!

Figyelt kérdés
Hat teljes dilemmaban vagyok. Juni 4.-en volt meg a menzeszem. Altalaban minden honap 28+-par napra szokott jonni. Juni 9. -en hajnalban osszegabalyodtam az exemmel,sajnos fel ontottem a garatra bar nem kifogas tudom,és "szexeltunk"bar az egesz kb 2percig tartott, es el sem elvezett.Mindketten belattuk h ertelme nincs.Az utobbi napokban allandoan talalok valamit ami miatt egyfolytaban azon fuggok h lehet terhes vagyok. Pl meg mindig nincs tojcsis nyakom, bar nem tudom h minden honapban van-e csak most nagyon rafuggtem. Viszont a mehszajam fent van kedd óta, es kb 20.-a ota feher inkabb kremesebb valami van. Ma mintha bedurrantak volna kicsit a melleim. De en mar semmit nem tudok :( ma delu csinaltam tesztet, nega lett aktus utan 15napra. Szerintetek?

2013. jún. 23. 19:04
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Hat most a napokban kell megjonnie, nagyon bizakodom! :)es koszi! :)
2013. júl. 1. 11:19
 22/25 A kérdező kommentje:
Megjott! ^_^
2013. júl. 7. 05:55
 23/25 anonim ***** válasza:

Na, "jóvanakkó". Örülök neki! :)

Nekem meg múlt hét csütörtökön megszületett a fiam. :)

2013. júl. 7. 07:15
 24/25 A kérdező kommentje:
Aztaaa, nagyon gratulalok!!!!! :)
2013. júl. 7. 07:52
 25/25 A kérdező kommentje:
Jo egeszseget es minden mas jot kivanok nektek!!! :) es koszi h igy "ittvoltal" velem! <3 :*
2013. júl. 7. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!