Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elovaladektol valoban teherbe...

Elovaladektol valoban teherbe lehet esni, ha kozeleben nem volt az el elvezesnek akkor is?!

Figyelt kérdés
Hat teljes dilemmaban vagyok. Juni 4.-en volt meg a menzeszem. Altalaban minden honap 28+-par napra szokott jonni. Juni 9. -en hajnalban osszegabalyodtam az exemmel,sajnos fel ontottem a garatra bar nem kifogas tudom,és "szexeltunk"bar az egesz kb 2percig tartott, es el sem elvezett.Mindketten belattuk h ertelme nincs.Az utobbi napokban allandoan talalok valamit ami miatt egyfolytaban azon fuggok h lehet terhes vagyok. Pl meg mindig nincs tojcsis nyakom, bar nem tudom h minden honapban van-e csak most nagyon rafuggtem. Viszont a mehszajam fent van kedd óta, es kb 20.-a ota feher inkabb kremesebb valami van. Ma mintha bedurrantak volna kicsit a melleim. De en mar semmit nem tudok :( ma delu csinaltam tesztet, nega lett aktus utan 15napra. Szerintetek?

2013. jún. 23. 19:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én is előváladékból estem teherbe. Úgy látom, elég sokan vagyunk, akik így "jártunk" :)
2013. jún. 23. 23:36
 12/25 A kérdező kommentje:

Na vettem tesztet.Szerintetek aktus utan 17napra reggel mennyire megbizhato az eredmeny?Holnap megcsinalom. Nezem a homet is, huvelyben de az most is 36.7

Viszont a napkozbeni megugrott 36.8-9 helyett 37.1, es a szokasos max 36.3 helyett honaljban 36.6

Ezt sem vagom :/

2013. jún. 24. 09:22
 13/25 anonim ***** válasza:

A hővel az a baj, hogy ha eddig nem nézted, akkor abból most semmi nem fog kiderülni. Szerintem inkább ne stresszeld vele magad. Tesztelj holnap reggel, aztán pár nap múlva még egyet.

Ilyenkor mindig előkerülnek a sorstársak / lehetséges sorstársak. Arányaiban azért biztos nem sokan esnek teherbe előváladéktól. Pl. én sem attól estem teherbe. :) Tudom, könnyű mondani, de próbálj megnyugodni, könnyen lehet, hogy minden a stressz miatt van.

2013. jún. 24. 09:29
 14/25 A kérdező kommentje:

Koszonom nagyon aranyos vagy! :) a homet nezem kb olyan masfel hete, de en ugy vettem eszre h stagnal. Szal a reggeli mindig olyan 36. 5-6-7 Honaljban meg mindig 35. 7-9 szokott lenni. Ma lett 36.1 viszont a reggeli huvely 36.7 megint.

Ahh tudom h meg kene, de ez a mell erzekenyseg mindig emlekeztet ra :(

2013. jún. 24. 09:36
 15/25 A kérdező kommentje:

Megcsinaltam hajnalban, mert nem tudtam aludni az idegtol! :D

nega lett.... rem hihetek neki.

2013. jún. 25. 07:31
 16/25 anonim ***** válasza:
Akkor megnyugodhatsz. :) Pár nap múlva a biztonság kedvéért ellőnék még egy tesztet a helyedben, de szerintem ennyi idő után már hihetsz ennek az eredménynek is.
2013. jún. 25. 11:44
 17/25 A kérdező kommentje:
Koszi, hat rem igazat mutatott,1-1, 5 het mulva mar aktualis lesz a menzeszem is,a ketto kozt tesztelek majd meg 1-et, de bizakodom nagyon, soha tobbe nem csinalok ilyet, foleg nem kapcsolaton kivul, csak usszam meg! :)szeretnek majd babat, de csak biztos kapcsolatban! :)
2013. jún. 25. 12:08
 18/25 anonim ***** válasza:
Megértem, ez így normális is szerintem. :) Reméljük, ennyi volt a tanulópénz. Azért majd írd meg, hogy negatív maradt-e a végén is.
2013. jún. 25. 20:37
 19/25 A kérdező kommentje:
Csinaltam egyet ma is, 20. napra, reggel 10 ora alvas utan. Szinten nega, talan most mar kezdhetek megnyugodni :)
2013. jún. 28. 06:20
 20/25 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem már nem csak kezdhetsz megnyugodni, hanem folytathatod is. :) Örülök neki!
2013. júl. 1. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!