Elovaladektol valoban teherbe lehet esni, ha kozeleben nem volt az el elvezesnek akkor is?!
Na vettem tesztet.Szerintetek aktus utan 17napra reggel mennyire megbizhato az eredmeny?Holnap megcsinalom. Nezem a homet is, huvelyben de az most is 36.7
Viszont a napkozbeni megugrott 36.8-9 helyett 37.1, es a szokasos max 36.3 helyett honaljban 36.6
Ezt sem vagom :/
A hővel az a baj, hogy ha eddig nem nézted, akkor abból most semmi nem fog kiderülni. Szerintem inkább ne stresszeld vele magad. Tesztelj holnap reggel, aztán pár nap múlva még egyet.
Ilyenkor mindig előkerülnek a sorstársak / lehetséges sorstársak. Arányaiban azért biztos nem sokan esnek teherbe előváladéktól. Pl. én sem attól estem teherbe. :) Tudom, könnyű mondani, de próbálj megnyugodni, könnyen lehet, hogy minden a stressz miatt van.
Koszonom nagyon aranyos vagy! :) a homet nezem kb olyan masfel hete, de en ugy vettem eszre h stagnal. Szal a reggeli mindig olyan 36. 5-6-7 Honaljban meg mindig 35. 7-9 szokott lenni. Ma lett 36.1 viszont a reggeli huvely 36.7 megint.
Ahh tudom h meg kene, de ez a mell erzekenyseg mindig emlekeztet ra :(
Megcsinaltam hajnalban, mert nem tudtam aludni az idegtol! :D
nega lett.... rem hihetek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!