Elovaladektol valoban teherbe lehet esni, ha kozeleben nem volt az el elvezesnek akkor is?!
Figyelt kérdés
Hat teljes dilemmaban vagyok. Juni 4.-en volt meg a menzeszem. Altalaban minden honap 28+-par napra szokott jonni. Juni 9. -en hajnalban osszegabalyodtam az exemmel,sajnos fel ontottem a garatra bar nem kifogas tudom,és "szexeltunk"bar az egesz kb 2percig tartott, es el sem elvezett.Mindketten belattuk h ertelme nincs.Az utobbi napokban allandoan talalok valamit ami miatt egyfolytaban azon fuggok h lehet terhes vagyok. Pl meg mindig nincs tojcsis nyakom, bar nem tudom h minden honapban van-e csak most nagyon rafuggtem. Viszont a mehszajam fent van kedd óta, es kb 20.-a ota feher inkabb kremesebb valami van. Ma mintha bedurrantak volna kicsit a melleim. De en mar semmit nem tudok :( ma delu csinaltam tesztet, nega lett aktus utan 15napra. Szerintetek?2013. jún. 23. 19:04
1/25 anonim válasza:
Lehetséges, de elenyészően kicsi rá az esély. Tesztelj reggel, ha baba lenne, már jó eséllyel kimutatná. De tényleg nem valószínű, hogy lenne.
2/25 anonim válasza:
lehetséges, e azért nem valószínű. ha nagyon rástresszelsz, akkor biztosan késni fog, velem is mindig így volt.mindenesetre, ha késik majd, és sokat, akkor tesztelj egyet, de nem hinném, h szükség lesz rá
3/25 anonim válasza:
Igen teherbe lehet esni előváladéktól.
4/25 A kérdező kommentje:
Koszonom, hat nagyon parazok, nagyon nem lenne jo ha osszejott volna :( holnap delelott veszek meg tesztet, es holnap utan délelőtt megcsinalom! Koszi a valaszokat!
2013. jún. 23. 19:33
5/25 A kérdező kommentje:
Ill. Reggel
2013. jún. 23. 19:33
6/25 anonim válasza:
Szia! én előváladéktól estem teherbe. Az első tünetem a mellfeszülés volt... Ritka az ilyen terhesség, de van. Szerintem várd meg, hogy megjön-e, és utána tesztelj, addig ne parázz rá!
7/25 A kérdező kommentje:
Es utana sem elvezett el, tehat kivette és ugy? Mert azt tudom hogy kozv az ejakulacio elott is van elovaladek!
2013. jún. 23. 19:44
8/25 anonim válasza:
szia.én is előváladéktól estem teherbe.szerintem független attól hogy elélvez a partnered vagy sem,mert az bármikor lehet.ezzel nem elszomorítani akarlak,csak a tapasztalatom megosztani.
9/25 A kérdező kommentje:
En meg mindig bizom abban h talan 15napra ra mar mutatna. Es hogy a ciklusom 6. napjan volt. Bar ugye ez sem kezzel foghato! :/ utana total szaraz volta, es kb 18. -a ota van nedvesebb erzes odalent, a mehszajam helyzete is megvaltozott. De most kapaszkodom mindenbe amibe lehet :/
2013. jún. 23. 20:09
10/25 A kérdező kommentje:
Egyszer mar amugy volt egy terhessegem ami vetelessel vegzodott. Akkor semmi tunetem nem volt az adott honapban, csak az, h par nap alatt min. ket kosarmeret nott a mellem. Senki nem hitte el h nem szilikonoztattam be. De nem fajt, es nem is feszult. Utana viszont ahogy kimaradt a mensi, jott minden... Hanyas, alvas egesznap, fejfajas, szedules........ dehat egyik terhesseg sem egyforma gondolom.
2013. jún. 23. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!