Teherbe lehet e esni ha a baratom mielot elment volna kivette? Biztos h az elovaladektol is teherbe lehet e esni?
Igen, ahogy az elozo irta! Hallottam mar rola, egyik baratnom baratnoje, pont igy esett teherbe.
Ha, magambol idnulok ki, en azt mondanam nem (8evig vedekeztem igy), de ha masokbol es az orvosokbol, akkor azt mondom igen! Nem egy 100%os modszer, es nem is vedekezes. Sisem tudhatod, ha nem szeretnel babat, akkor ovszer, fogamzasgatlo stb, de ezt tuti Te us tudod:)
10+3hkm
Igen,biztos!!!!
Én így estem teherbe!!!
Ma már 1 hónapos a lányom!
menyire biztos hogy az elöváladéktol estel teherbe?
meg mikor mutatkoztak a terheseg jelei?
100%,ugyanis nem élvezett belém a párom,előtte kivette mindig!!És én nem tini vagyok,hogy hülyeségeket beszéljek,csak az előváladékától estem teherbe.
Nekem a 7. héten kezdődtek a tünetek,addig semmi sem utalt a terhességre,csak a kimaradt vérzés,majd a pozitív teszt.
Neked is ilyen problémád van?
Nem.En meg varok mert a jovoheten kell megjonie es a baratommal a multehten voltam egyut.Ezert remelem h megjon.
De en mar irvosteol is megkerdeztem es o azt mondta h ha csak ovaladek volt akor a teherbe eses gyakorlatilag kizart
Es sokan masok.azt mondjak h csekely ra az esely h valaki az elovaladeltol esik teherbe
Ezert kerdeztem meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!