Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe lehet e esni ha a...

Teherbe lehet e esni ha a baratom mielot elment volna kivette? Biztos h az elovaladektol is teherbe lehet e esni?

Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
igen előváladéktól is teherbe lehet esni.
2013. márc. 4. 17:28
 2/10 anonim ***** válasza:

Igen, ahogy az elozo irta! Hallottam mar rola, egyik baratnom baratnoje, pont igy esett teherbe.

Ha, magambol idnulok ki, en azt mondanam nem (8evig vedekeztem igy), de ha masokbol es az orvosokbol, akkor azt mondom igen! Nem egy 100%os modszer, es nem is vedekezes. Sisem tudhatod, ha nem szeretnel babat, akkor ovszer, fogamzasgatlo stb, de ezt tuti Te us tudod:)

10+3hkm

2013. márc. 4. 17:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen!
2013. márc. 4. 18:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. márc. 4. 18:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi is 2 évig így csináltuk, meg körülöttem elég sokan, én nem hallottam senkiről akik így lettek terhesek, de elvileg teherbe lehet esni, bár szerintem inkább akkor fordul ez elő, ha a fiú nem veszi ki időben. De én most már inkább gyógyszert szedek így nyugodtabb vagyok...
2013. márc. 4. 20:15
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen,biztos!!!!

Én így estem teherbe!!!

Ma már 1 hónapos a lányom!

2013. márc. 4. 22:16
 7/10 A kérdező kommentje:

menyire biztos hogy az elöváladéktol estel teherbe?

meg mikor mutatkoztak a terheseg jelei?

2013. márc. 8. 19:14
 8/10 anonim ***** válasza:

100%,ugyanis nem élvezett belém a párom,előtte kivette mindig!!És én nem tini vagyok,hogy hülyeségeket beszéljek,csak az előváladékától estem teherbe.

Nekem a 7. héten kezdődtek a tünetek,addig semmi sem utalt a terhességre,csak a kimaradt vérzés,majd a pozitív teszt.

Neked is ilyen problémád van?

2013. márc. 8. 20:39
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem.En meg varok mert a jovoheten kell megjonie es a baratommal a multehten voltam egyut.Ezert remelem h megjon.

De en mar irvosteol is megkerdeztem es o azt mondta h ha csak ovaladek volt akor a teherbe eses gyakorlatilag kizart

Es sokan masok.azt mondjak h csekely ra az esely h valaki az elovaladeltol esik teherbe

Ezert kerdeztem meg

2013. márc. 9. 07:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Na az orvosz szerint nem lehet teherbe esni az elovaladektol.
2013. márc. 10. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!