A barátommal szexeltünk 5x kb. és mindig kivette de nem akkor amikor elment és most 3 napot késet de barnás és nagyon kevés jött meg. Tehes lehetek?
Figyelt kérdés
Vettem már egy tesztet és negativ lett? Lehet hogy elkaptam valamit, vagy ciszta, vagy TESHES VAGYOK?! Valakinek volt már ilyen? Nekem sose volt hogy barnás és kevés és most nagyon félek! Tudom hülye voltam, valaki tanács?2012. aug. 8. 23:41
1/7 Manka68 válasza:
Ha akkor teszteltél, amikor már késett, elég valószínű, hogy most megúsztad. Azért pár nap múlva csinálj még egy tesztet biztonság kedvéért. A barnás folyás sok mindentől lehet, ezt innen mi nem tudjuk eldönteni mi okozza nálad.
De a megszakítás nem védekezés, hanem lutri, sokan estek már így terherbe. Védekezzetek rendesen, és akkor nem kell ezen idegeskedned.
2/7 anonim válasza:
Csak azt tudom mondani, amit az előttem szóló, ill. még annyit, hogy a nőgyógyászt ezért találták, fel, mert mi itt látatlanban tippelni tudunk, ő meg ennek a szakterületnek a doktora, biztosan kideríti, mi a baj, márha van. Jobban meg is nyugdonál.
3/7 A kérdező kommentje:
Előbb csináltam még egy tesztet az is negatív lett. Még csináljak tesztet ?
2012. aug. 9. 08:41
4/7 anonim válasza:
A megszakított közösülés pearl indexe 35. Ha azt mondanám, ennyi % esélyed van, hogy nem úszod meg, megnyugodnál? Szerintem nem. Menj el orvoshoz, reménykedj a legjobbakban, aztán meg először gondolkodj és utána cselekedj!
5/7 A kérdező kommentje:
Kiderült hogy amíg megvan addig a teszt biztos hogy negatív, bár nagyon nagyon picit van meg de legalább már piros és nem barna! Az is számít valamit nem ?
2012. aug. 10. 00:25
6/7 Santiego007 válasza:
Persze,hogy számít. A menstruáció után is csináltatok tesztet nem is egyet és azok is negatívak lettek így reménykedhetünk abban,hogy nem vagy terjes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!